Nie potrafie sobie tego wyobrazicpeepe pisze:Wyobrazcie sobie taka sytuacje. Real prowadzi z Jurkiem D. w skladzie w finale ligi mistrzow z jakas druzyna ze 3-0. Komentuja mecz Dariusz Szapkowski, Jerzy Engel, Leszek O i znany i lubiany Miroslaw Trzeciak. Oprocz podniesionych podnieconych glosow slychac wyrazne odglosy orgii i rozpusty Bicz2
Ale Leszek dzisiaj przebil Szpakowskiego, Engela i nawet Trzeciaka oraz Kumidora razem wzietych
Bawi cie to zmienianie nicka? Bo to istna dziecinada. Szczegolnie, ze teraz mam inny. Jezeli mi zarzucasz wypociny, to czekam na konkrety. Chyba ze jestes tak zaslepiony alma blanca Sneijdera i dzisiejsza snieznobialo gloria, ze nie uznajesz tego za potrzebne. Co by sie ukladalo jakos w calosc.Krzysztof Jarzyna pisze:Deco Tymon Jagla 643 nie bardzo rozumiem czy te twoje wypociny powyzej sa na poprawe humoru czy Ty tak na powaznie (oby nie) ale mniejsza z tym
Gdzie tak napisalem? Napisalem tylko, ze kryl dzisiaj wolnych pilkarzy. Radze dokladnie czytac przed marna, zalosna, potrzebna chyba tylko tobie napinka.Co do Metzeldera to rzeczywiscie byl dzis baaaaaaaaaaaaardzo wolny
Na serio jej jeszcze nie widzialem misiu patysiuJa tez nie, chociaz ogladalem mecz. I raczej juz jej nie zobacze... Zreszta widzial ja tylko boczny, wiec z nim trzeba byloby gadac Lol