W sumie najsłabsi na boisku byli Robinho, Drenthe i wprowadzony Gago. Chaotyczne podania, głupie straty. Royston był prawie niewidoczny w ataku, a stać go na dobre wystepy w ofensywie.
Dobry mecz Gutka, który jednak miał kilka niebezpiecznych strat w okolicach swojego pola karnego.
Obrońcy dobrze, Ramos miał asyste, piękne zachowanie po golu, wie ktoś dokładnie co na tej koszulce pisało ?
Canna i Metzelder dobrze, chociaż Krzyś troche niepewnie na poczatku, potem było tylko lepiej.
Raul dobrze, może wróci
Ruud jest za wolny, gdyby był szybszy, jeszcze z jednego mógłby trafić. No, ale co się będziemy Króla strzelców czepiać
Heinze zapowiada się dobrze, nie miał strat, same celne podania i pewność w grze.
I jeszcze Iker. Nie miał może bardzo dużo pracy, ale wszystko co wybronił, Dudek mógłby puscic
Ogólnie Real zagrał bardzo dobry mecz, ale jestem zdania, ze moze byc jeszcze lepiej. Bałem się tego meczu, nie spodziewałem się, ze na El Madrigal możemy wygrać tak wysoko, a przeciez mogło byc jeszcze wyżej. Co lepsze, do pierwszego gola, to Villareal miał przewagę
Zobaczymy co będzie, na razie wszystko zapowiada się bardzo dobrze, ale to dopiero dwie kolejki.
iHala Madrid!