Dyskusja nad regulaminem

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: pippen » 18 sty 2005, 22:23

rebuzz pisze:Nigdzie nie odpisalem na pojedyncze slowo z twojego posta wiec nie kłam ! a jak uwazasz ze slowo "klamsto" jest tutaj za mocne, to po prostu naucz sie liczyc i potem sprubuj odpisac mi na posta. Gdybys powiedzial ze te "pojedyncze" slowa sa wyrwane z kontekstu to tez bym sie spieral, aczkolwiek patrzyl by na to bardziej przychylnie , zauwaz ze slowo"pojedyncze" idzie odbierac na roznorakie sposoby....

aha gdybys nie wiedzial to taka forma odpowiedzi jaka zastosowalem to jest riposta :roll: ... ( jestes modem wiec moze ci sie przydac znajomosc tego slowa, bo podejrzewam ze go nie znasz bo gdyby bylo inaczej to pewnie bys je napisal )

Ja nie potrzebuje zeby mnie ktos uczyl ? Gdzie napisalem cokolwiek o nauce ? gosciu nie szalej ze swoimi interpretacjami poszczegolnych moich wyrazow lub zwrotow tylko czytaj ze zrozumieniem i jak nie potrafisz napisac nic bardziej kretywnego niz to ze "przesadzam" to sie nie wypowiadaj bo nic ciekawego nie wnosisz poza nimyłym wspomnieniem po sobie, ( owszem nikt ci nie karze pisac tak zeby cie miło wspominali , ale Ty najpierw wyskakujesz z tekstem ze "niemam zupelnie racji" piszesz WEDLUG siebie czemu nie mam tej racji , a jak ja ci odpisuje to ty juz nie odpiszesz na dane kontrargumenty tylko finalizujesz swoja wypowiedz tym ze"przesadzam" i w dodatku mylisz sie w prostych obliczeniach matematyczny ... no brawo brawo .... styl mojego 3 letniego brata :) )

ps. aha mysl zanim zaczniesz prowokowac , bo cos narazie cos ci nie wychodzi i nie staraj sie rowniez by ironiczny bo szkoda mi cie ( wiem wiem, napewno masz to gdzies, ale tak na przyszlosc mowie )

Podsumowujac nie wiem co chciales osiagnac ( moze mnie poniyc ? he ? ) no ale TY akurat tego nie dokonasz, bo watpie ze osoba o twoim sposobie, stylu i charatkerze pisania moglaby mnie osmieszyc .. ( narazie to osmieszasz sam siebie nieznajomoscia podstawowej matematyki oraz wylapywaniem swojego kontekstu z moich prostych slow i zdan ) - no chyba ze z polskim masz takie same problemy jak z matematyka , no to cie moze troszke usprawiedliwia :lol:
Obrażasz mnie porównując do swojego 3 - letniego brata, podobnie obraża mnie ocena moich zdolności z polskiego i matematyki, Skąd mozesz wiedzieć jakie mam zdolności . Podałem Ci przykład to uznałeś go za ogólnikowy. DLtego nie odpisałem Ci tak ogromnym postem na Twój post ponieważ Słowo Prywatnośc jest łatwe do zrozumienia i jasne dla przeciętnego nastolatka i uważałem, że nie trzeba Tobie go specjalnie przytaczać. Przecież ja Ciebie nie obraziłem, więc nie rozumiem Twojej frustracji tym całym zajściem. Zachowujesz się dziwnie bulwersując się . Porostu moim celem było ukazanie że nie masz racji.
Całe szczęscie, że wiekszość osób uważa, że Prywatnośc jest taką wartością, którą należy chronić.

Ile Ty masz lat? , jakie szkoły skończyłeś, że uważasz się za tak wszechstronne komepndium wiedzy?

W Twoim stylu można odpisywaćna każde krótkie posty wymyślając sobie rózne teorie jak Ty to robisz.
o Tym że się nie nauczysz pisałem w kontekście tego, iż napisałeś że "Postąpisz jak chcesz"

Wróć do „Wracając Do Meritum”