Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 wrz 2007, 0:15

O, widze ze u Mentora znow sie wlaczyl adwokat :] Ale w sumie niezle napisales, tylko szkoda, ze to "Pierwszym jest Real a drugim Real" jest zywcem sciagniete z superobiektywnego redaktora Wolowskiego. Jak to bylo "Rywalem Barcy w tym sezonie bedzie Barca". Czy jakos tak.

Nurni Flowenol masz racje. Twoj nick brzmi inaczej. Dopiero teraz zauwazylem. Bije sie w piers, ale to z przyzwyczajenia. Chociaz ten Deco Jagla Tymon tez byl fajny. Pewnie dlatego mi sie myli.

Nurni Flowenol pisze:I nadal czekam na konkrety.
Nurni Flowenol pisze:nie ciesze sie tak jak na fioletowej stronce
Nurni Flowenol pisze:ze zwyciestwa klubu milionlecia.
To tylko przyklad z tego posta (tego akapitu). Jak pewnie zauwazyles, nie wyjezdzam z bordowogranatowymi klapkami ani z megastratostferycznozajebisctym najlepszym od czasow Milanu, najlepszym w historii klubem etc. Dalej nie widzisz tej zolci plynacej z twoich postow?

Nurni Flowenol pisze:Zasugerowales, iz napisalem, ze Metzelder byl dzisiaj wolny. Co ten cytat:
Krzysztof Jarzyna pisze: Metzelder to rzeczywiscie byl dzis baaaaaaaaaaaaardzo wolny
pokazuje dobitnie.
Ten cytat pokazuje jedynie, ze czytasz to, co chcesz przeczytac. A jezeli myslisz, ze ja cos sugerowalem to niesmiertelne czytanie ze zroumieniem sie klania. Chyba wlasnie na tym ono polega.
Nurni Flowenol pisze:Wlasnie widzialem te sytuacje. Far$a kradnie!!!!
Zal. Tylko tyle potrafisz napisac? Jeszcze cos o alma blanca Sneijdera i klubie milionlecia i powinienes poczuc sie spelniony :roll:
Nurni Flowenol pisze:nie uda ci sie mnie wciagnac w te napinke
Szczerze? Chyba za bardzo sie cenisz, jezeli myslisz ze chce Cie wciagac w jakakolwiek napinke. Bardzo za bardzo...

Wróć do „Hiszpania”