A teraz sobie poodpowiadam na pytania Axelka
Nazywam ciebie Lewy bo takiego samego głupiego zgrywasz na forum PN jak i tutaj tylko, że tu masz inny nick i myślisz, że nikt się nie dowie kim jesteś, aaaaaaa wtopiłeś się avatarem1. Czemu nazywasz mnie lewym? Nie popełniłem w życiu żadnego przestępstwa, nawet wykroczenia. Jestem uczciwy i prawdomówny, a więc mnie obrażasz.
Nie mam co dawać, bo przebywasz tam cały czas i wiesz co się dziej i co kto pisze. Ale dam ci linka do pewnego użytkownika za którego ciebie uważam Leffmeister2. Daj mi linka do forum PN (cokolwiek to jest), chętnie poczytam.
3. Masz prawo uważać, że moje posty są denne i bezużyteczne. Żyejmy w wolnym kraju.
Każdy impretuje twoje posty na inny sposób...ale ja mam akurat takie zdanie czytają twoje posty co do szancunku do innych...4. Wcale nie myślałem, że tutaj są głupi ludzie (zdarzają się, ale są w mniejszości).
5. Nikim nie chcę manipulować, to nie w moim stylu.
AD. 4
ad.46. Z tą mądrością to bym tak nie przesadzał. Nie możesz mnie osądzać na podstawie kilku postów.
Dziękuje7. Proszę.
AAAAAAAAAAAAAAAAAA...zapomniałem napisać, że nikogo nie prowokuje tylko piszę od serca