Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Axel Hammond » 18 sty 2005, 23:05

No, powoli wszystko mi się zaczyna przejaśniać. Najpierw odpowiem na pytanie kostka: tak, właśnie tego Lewego znam. Z powyższego postu użytkownika wtajemniczeni_wiedzą wnioskuję, że Lewy to Leffmeister z Forum PN, gdyż w jego profilu widnieje nazwa miasta i adres do bloga (którego odwiedzam często i chętnie, skomentowałem nawet coś nie coś ostatnio).
wtajemniczeni_wiedzą pisze:Nazywam ciebie Lewy bo takiego samego głupiego zgrywasz na forum PN jak i tutaj tylko, że tu masz inny nick i myślisz, że nikt się nie dowie kim jesteś, aaaaaaa wtopiłeś się avatarem
Nie rozumiem, czemu mówisz że wtopiłem się avatarem? Przecież on ma kartkę niebieską a ja pomarańczową, jego kartka jest na jego prywatnym serwerze z tego co widzę, zaś moją znalazłem całkiem legalnie w internecie... Niby duża zbiezność faktów, ale jednak się mylisz.

Na pozostałe twoje odpowiedzi nie mam żadnych kontr-odpowiedzi. Widzę, że dalej muszę udowadniać że ja to nie on. Ale ok, jak wam wygodnie to mi to wszystko jedno. Moge być Lewym, Leffmeisterem i kim sobie chcecie. Dalej będę robił swoje.

Wróć do „Wracając Do Meritum”