Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 04 wrz 2007, 0:06

fieldy pisze:zbanowac łobuza Teściowa
:lol2: Jacy kolesie :lol:
fieldy pisze:Ja też nie brałem pod uwagę Agi, dopóki Yukasz nie napisał, że kurs wysoki Laughing
Pfff to ja się pytałem ekspertów czy grać i zagrałem jak powiedziałeś że Aga wygra, jakieś 30min przed meczem czyli po tobie :won:
Yukasz pisze:Serbia - Rosja (Typ) 2 2,35 :D

Łotwa - Chorwacja Typ: 2 1,20 :(
Czechy - Niemcy Typ: 2 1,15 :D tak tak weszło, w necie weszło :smile2:
Enosis Paralimni FC - Anorthosis Famagusta Typ: 2 1,55 :D
czeher pisze:Francja - Polska (+18.5)
Yukasz jak to widzisz Question
Po co podstawiałeś mi ten typ :angry2: Twoja wina jak nic :bicz2:
czeher pisze:a forsowana przez ciebie slovenia
Mówiłem że Słowenia wygra :?: :smile2: Trzeba było ich grać bo mecz pewniejszy niż Rosjan którzy i tak stracili tę wysoką przewagę i mogło być gorąco, choć nie było :P Ja grałem bo mówiłem że za małe stawki można ryzykować :smile2:
Niemcy [']
Dokładnie ale gdybyś widział choćby dzisiejszy mecz z 2005 roku i to jak grali to byś w ciemno stawiał :P
Chorwacja też dała dzis radę kutwa ich mać a sam Urlep mówił że po tym jak widział ich w bezpośrednim pojedynku zajdą daleko :roll: Jakiś słąby ten Urlep :P
czeher pisze:ME daruje, poczekam na dalsza faze Smile2 az Hiszpania bedzie z Grecja w finale smigac Razz
Po pierwsze to zła decyzja jest :!: I po drugie nie będzie takiego finału bo to byłoby za łatwe. Francja wyeliminuje jedną z drużyn w półfinale :!:

Nie ma jeszcze kursów ale jak czehu jednak chciałbyś grać ME to takie typy mam, nie na jednym kuponie oczywiście :arrow:

457 18:00 Litwa - Czechy 1
458 18:00 Rosja - Izrael 1
459 19:00 Chorwacja - Portugalia 1
460 19:00 Francja - Wlochy 1
461 20:30 Grecja - Serbia 1
462 20:30 Niemcy - Turcja 1 choć ten chyba najtrudniejszy skoro Niemcy cały mecz męczyli się z Czechami :roll:
463 21:30 Hiszpania - Lotwa 1
464 21:30 Slowenia - Polska 1

Czyli mecze dość pewne :lol: Gramy :?: :glass:

Wróć do „Bukmacherka”