Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 04 wrz 2007, 15:17

Nurni Flowenol pisze:Tja, Mousier Michal M, strach sie bac ['] Od dzis nalezy sobie nastawiac budzik na siodma ramo, bo bojowkarze Ziobro-Himmlera w kazdym momencie moga wkroczyc do domow niewinnych ludzi :lol2:
Nie chodzi mi o całość społeczeństwa i dobrze o tym wiesz (ja zresztą wstaję o 6.30 :D ). Nie lekceważyłbym jednak tej kwestii. Zresztą, jestem ciekawy, jakbyś reagował w sytuacji, gdyby na miejscu Ziobry był jakiś post-komuszek i to on by trząsł całą prokuraturą :] Czy wtedy bys nie piał, że wracamy do czasów PRL-u, w których rządzący wysługują się proukraturą do załatwiania przeciwników politycznych :?:
skorpss pisze:Krauze i Kulczyk do fortuny doszli w ten sam sposób: układy, układy, układy. To jeszcze ludzie z poprzedniego systemu, dlatego padające na nich podejrzenia absolutnie mnie nie dziwią.
Czyz nie jest przypadkiem tak, że majątki obu panów wypłynęły tuż po przełomie 89/90 :?: Jako pewna pochodna przechodzenia komunistów z rządzenia sferą publiczną do pełnienia wiodącej roli w sferze prywatnej? :]

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”