Program pani Olejnik "Kropka nad i" też mozna zobaczyć, choć wczesniejsze wersje programów pani Moniki mi sie bardziej podobały, teraz ogladam "Kropke nad i" bardzo rzadko.
Co do programu "teraz my" to mam zdanie podobne do Berele.
Ja wiem dlaczego. Jeden z powodów już wymieniłeś mianowicie "Nie mial takich udzialow w rynku jak oczekiwano" no i ten cały ToKtoSzok był słaby nawet bardzo. Ogladałem tylko dwa odcinki nie miałem siły na wiecej. Pierwszy był z panem Czesławem Michniewiczem i wypadł beznadziejnie. Panowie byli nie przygotowani, zadawali głupie pytania, mysleli że są smieszni a nie byli, no i pan Jacek wybitnie nie zna sie na piłce. Drugi odcinek był z panem Berele Lewar... znaczy z panem Bronisławem Geremkiem i wygladało to tak jak by pan Geremek był mistrzem i mentorem prowadząch ten program, szczególnie pana Żakowskiego. Spijali z jego ust jakies puste slogany i przyklaskiwali kazdemu słowu, a ciekawych pytań było 0 (słownie zero).Makis pisze:A wiesz moze dlaczego Nie mial takich udzialow w rynku jak oczekiwano
"Co z ta Polska" to cos "cudownego". Jeden z najsabszych programów jakie powstały w Polsce kiedykolwiek. Nie chce juz sie o nim rozpisywac bo w tym temacie ładnie i celnie go podsumowano.
Warto rozmawiac program dziwny, jakies dziwne tematy, dziwny i stronniczy prowadzacy (Pan Pospieszalski) jakaś moherowa mentalnosc spod jego czaszki wyziewa. Ogólnie to nie polecam jednostronna nudnawa debata i mizeria medialna.
Forum nie oglądam, bo raz ze słabe dwa brak czasu.