Michał M pisze:Cóż, posłużyłem sie w swoim nicku imieniem i pierwszą literą nazwiska Ja ciebie Maurerem nie nazwałem, więc sobie oszczędź takie taniutkie porównania Co do drugiej części tej słabej raczej wypowiedzi - to niby przez kogo? Ciebie A może Radę Moderatorów?
To mnie własnie wkurza. Te znajdywanie wszedzie "napinek", "pojazdów" czy innych "dissów". Ludzie rejestruja sie na forum i zaczynaja uzbrajać sie w napinko-błotne armatki a potem jest wojna na całego(vide tematy "włoskie") ja po prostu skojarzyłem sobie Michał M i Magda M i tym skojarzeniem sie podzieliłem w ramach przerwy między odrzuceniem sie politycznym błotkiem. Mozesz mnie nazywac Maurerem mam to gdzies ja do "obrazalskich" nie należe(jak co niektórzy) na forum juz kilka razy tak sie do mnie zwracano i szumu nie robiłem. I co najważniejsze nie porównuje cie do Magdy M no bo wybacz ja jednak wolał bym blizej poznac ją niz ciebie tak juz mam. A co do drugiej częsci tej mojej raczej słabej wypowiedzi: to po pierwsze to był niewinny żarcik wiesz co
zacz? Po drugie paru uzytkowników już w życiu "(ewa :* )porowałem" np. Milanello (jak ja uwielbiałem te komentarze w stylu "Inter to ch* a Juve ku*") ale oni nie przestrzegali prawa (kodeksu Bushido, regulaminu piwusaspirytusa) ty zaś jestes w tej kwestii jestes OK a wiec ewaporowanie z mojej strony ci nie grozi, no chyba ze napiszesz podanie o rozstrzelanie w stylu: "Ja Michał M z nieprzymuszonej woli i w pełni świadomy na umyśle, prosze franza o zabanowanie mnie po wsze czasy(ewaporowanie)." wtedy jakos postarm sie to zrealizować
A masz jakies pomysły w stylu po wygranych wyborach przez PiS nie bedziemy mieli demokracji i wolności słowa bo dziwi mnie to "jeszcze".Michał M pisze:Mów, po to własnie mamy demokrację i wolnośc słowa (jeszcze). Dla mnie możesz i Ty i bellus mieć zupełnie odmienne poglądy, proszę bardzo. Możecie nawet deptać z błotem moje wypowiedzi, Wasze prawo.
Ale przechodząc do meritum to po pierwsze dla mnie ty tez mozesz miec zupełnie odmienne poglądy to nawet jest wskazne czasem. A deptać z błotem (chyba mieszać
Ja nie tak juz mam, ze socjalistów rzadko zapamietujeMichał M pisze:na posła Mężydłę - z pewnością go kojarzycie
Ja nie chce, choc mógłbym to zrobić z łatwoscią ale po co? Skoro znowu odbierzesz to jako atak peresonalny i napinke nie lubie jak ludzie posądzają mnie o złe intencje zwłaszcza ci co do, których takowych intencji nie mam.Michał M pisze:Kto chce, może sobie teraz pojechac po tym poście do woli
To dobrze bo ja głownie czytam sporo "lewackich pisarzy"Nurni Flowenol pisze:Pewnie, ze czytam, takze sporo lewackich pisarzy