Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post autor: arek_ahig » 05 wrz 2007, 16:34

No chyba żartujesz, prawdziwe! Oszukali mnie! Ja rozumiem, że można przegrać, nic w tym dziwnego, ale nie z parą jopków na ręku. Idzie flop a tam JJA. Podbijam delikatnie, patrzę a cwaniak grubo mnie przebija. Myślę sobie z czym do ludu synku, pewnie masz aska i niezla podnietka. No to ja walę all in. On mnie sprawdza. Pokazuje karty a tam dwa asy. Pff i tak ci to nic nie da - jestem pewien. Na turnie wskakuje 6. Ja juz pełne gacie, że niezłą kaskę wygram, żałuję, że nie zabrałem wcześniej jeszcze tych $67.61, które mi zostały do gry i... w pizdziet zamurowało mnie. River As. Jestem tak wk.., tzn. zdenerowany, że trudno mi do teraz ochłonąć. Dopiero zacząłem grać niedawno w tym pokeroomie i od 0 zrobiłem w przeciągu 2 dni prawie $300. NIby nic nie włożyłem, ale nie po to siedziałem 3 h, żeby najpierw zdobyć jakąś kasę na grew jednym z freerolli, a potem kolejne kilka, żeby zdobyć te 300. A wiedziałem, żeby nie grać rano, tylko wyłącznie wieczorem. To już normalnie niedługo stanie się obsesją :P Muszę się dzisiaj odegrać! :mać:

Wróć do „Hyde Park”