Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Asteniu » 06 wrz 2007, 14:52

Reyes moze i ma umiejetnosci, tego nie przecze, jednak duzo bardziej wolalbym Petrova, ktory na pewno jest szybszym pilkarzem ( zeby nie bylo, nie samym chlebem czlowiek zyje). Pisze o tej szybkosci dlatego ze ona urzekala. A Reyes to pajac, juz po dwoch meczach w Primera Division zaczyna marudzic ze nie gra w podstawowym skladzie, narazie mowi ze taka sytuacje akceptuje, ale zaznaczyl czy dal do zrozumienia ze tylko na krotka mete. Ja w Atletico nie chce widziec takich pilkarzy jak Reyes, bo Atletico to nie klub dla pajacow i tym bardziej nie dla ex-Madritas.

Jednak niestety chyba bede musial sie pogodzic z takimi decyzjami, bo majac za prezydenta i dyrektora Cerezo i Gila to mozna sie spodziewac bardzo dziwnych i irytujacych transferow i posuniec tego klubu.

Pozdrawiam

vakabayashi pisze: troche za mało jak na walke o top 4 w hiszpanii
Wiesz Barcelona tez nie miala rewelacyjych bocznych obroncow, a La Lige wygrywala. Mysle ze to nie bedzie stanowilo duzego problemu, choc zobaczymy ja bedzie.
vakabayashi pisze: co do Reyesa poszedł do Ateltico bo chciał grac w pierwszej 11 co ciekawe juz zaczał rozgłaszać ze dziwi sie czego mecze zaczyna na ławce
I wydaje mi sie ze tak pozostanie. Jezeli zdrowi beda, Folran, Aguero, Simao, Maxi i Luis to Reyes bedzie siedzial na lawce.
vakabayashi pisze: dopiero 2 kolejki za nami a juz w Atletico mówi sie jak bardzo im brakuje Riquelme :roll: oj nie za dobrze sie dzieje na Vincente Calderon
Pierwsze slysze, aby brakowalo nam takiego pilkarza jak Riquelme, w poprzednim sezonie moze go brakowalo, bo kotuzje mieli Maxi i Petrov i skrzydlami nie funkcjonowaly tak jak powinny, ale w tym sezonie ???

nie pisz postów pod sobą - używaj funkcji "zmień" // fieldy

Wróć do „Hiszpania”