Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Asteniu » 07 wrz 2007, 5:21

vakabayashi pisze:
to sie obrazi i bedzie dym :lol:
A co on bedzie nas szantazowal, choc szczerze wlasnie tego sie mozna obawiac, bo to wlasnie pilkarz ktory to potrafi.
vakabayashi pisze:
j r r w formie i z odpowiednim doświadczeniem mógłby powtórzyć swoja swietna wspołoprace z Forlanem a i dałby też Atletico kilka nowych rozwiązan w pomocy
PO pierwsze moglby, ale nie musialby.

Po drugie to nie swiadczy o tym ze ludzie zaczynaja tesknic za nim ( dziwnie to brzmi zwarzywszy ze nigdy u nas niei gral )

Wiecej opcji w pomocy, to na pewno, ale tez jakim kosztem.

Ponoc Atletico nie chcialo kupic Riquelme, a jedynie wypozyczyc. Jezeli to prawda ze Boca dawala 12 mln euro + prawo pierokupu ( nawet ustalone na 15 mln euro ) Banegi to ja tego zawodnika nie chce.

vakabayashi pisze:
ja nie mówie ze to bedzie główny problem jednak uważam ze mogli na fali letnich transferów pomyśleć o kims na te pozycje tak jak pisałes Angel Lopez to byłaby dobra opcja
Wiesz moze wczesniej zle napisalem, tzn napewno zle. Jezeli chodzi o lewa obrone to jest ona bardzo dobrze obsadzona, bo pilkarze takich jak Antonio Lopez i Pernia chcialoby miec duzo zespolow.

Problem jest jezeli chodzi o prawa obrone. Seitaridis mimo iz nie gra zle ( a juz na pewno lepiej niz jego poprzednik Velasco ), jednak chyba wszystcy oczekiwali po nim czegos wiecej. Rezerwowy Valera, jeszcze nie wznowil pelnych treningow po zerwaniu wiazadel krzyzowych i w przypadku kontuzji Seitaridis;a musial by zagrac tam Perea, a patrzac jak on gral w tamtym sezonie na prawej obronie ( choc tylko pare spotkan ) to ja dziekuje. Dlatego Angel Lopez bylby swietnym roziwazniem. I tu ponaglam moje pytanie za ile on przeszedl do Villarrealu ???

Pozdrawiam

Wróć do „Hiszpania”