Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR » 07 wrz 2007, 10:18

Yukasz
Dla mnie argument że stolica kraju powinna mieć stadion z prawdziwego zdarzenia i być jednym z organizatorów jest jak najbardziej oczywiste choćby z tego względu że jest stolica
właśnie tę dyskusję wywołałem dlatego że jestem(jak widze wyjątkiem póki co)nie do końca przekonany co do tego że miasto zasługuje na Euro bo jest stolicą i ciach.bo jak już wykazałem wyżej( i jak narazie nikt specjalnie tematu nie podjął) poza tym jednym argumentem ("jest stolicą bo jest stolicą i już") niewiele innych za akurat tym miastem przemawia
Tylko że z tego co jakiś czas temu czytałem pieniądze włożone już i mające jeszcze być wpompowane na nasz obecnie Narodowy są większe niż wyniosłoby wybudowanie nowego stadionu
gdzieś?bardzo ciekawy artykuł w takim razie wpadł w twoje ręce kolego.proponuje przytoczyć,bo jestem naprawdę ciekawy jak miałby wyglądać Śląski po wpomopwaniu w niego "więcej" jak to mówisz niż 1 mld zł.(bo taki jest koszt który podano wczoraj)
To w takim razie powiedz mi ile nitek mają inne miasta skoro w W-wie jak zwykle jest źle
niefajnie jest zasłaniać się innymi-budowa metra trwa już 50 lat,wchłania masę środków("caaaaały naró buduje swoją stolicę towarzysze!" :D ).ponadto nie ma chyba miasta w Polsce którego powierzchnia wymagałaby budwy metra?
vaka
wystarczy wyjechać na prowincje ukraińską
co zwiesz prowincją?w tym roku byłem w miasteczkach naprawdę niewielkich-bida jest,bez wątpienia.ale jadać przez okolice Przemyśla czy Rzeszowa także zauważyłem że jest różnica między Polską po prawej i lewej stronie Wisły.I tym się powinniśmy przejmować, bo jesteśmy niby w Unii.Ukraińską stroną mistrzostw niech zajmują się Ukraińcy.Chyba nikt nie zaprzeczy że w porównaniu z nimi i tak jesteśmy w przygotowaniach w przysłowiowej dupie?
brix
Ty chyba byłeś tylko w najdrozszych hotelach w których piłeś szampan ruski (nie ten za 5,50 Wink ) i jadłeś kawior.
jak widzę lekcje informatyki ruszyły pełną parą więc i postów po godz. 8mej jakby więcej...spierał się nie będę gdzie byłem,co piłem i co jadłem.zachęcam do podróży-podróże kształcą i potrafią zmienić patrzenie na otaczającą rzeczywistość.W Wikipedii wszystkiego nie piszą ;P
pozdrawiam
[/quote]

Wróć do „Polska”