Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR » 07 wrz 2007, 11:50

pracoawwala przez 2 miesiace wakacji u mojej ciotki na polu za dniowke 70 zl.
chcialem napisać że to co napisales to jeden z bardziej bezczelnych przykładów totalnego bucostwa jaki miałem okazje na tym forum w trakcie me "kariery" przeczytac.opamietalem sie jednak bo doszlo do mnie ze ty jestes przeciez wielki pan z przebogatej Polski,rodem z Warszawy zapewne od stuleci.twoi przodkowie nie kalali sie praca fizyczna "na polach"(w Warszawie?) i dlatego piszesz o tym z tak wyraznym rozbawieniem ktore doprowadzilo mnie autentycznie do szewskiej pasji.cos ci powiem:zanim sięgniesz w dyskusji po takie argumenty kolego, to może zastanów się czy one wogóle się nadają.bo narażasz się nie tylko na wściekłość ale robisz z siebie totalnego buca.poważnie.co to wogóle za gadka? ILU POLAKÓW Z WYŻSZYM ZAPIER*ALA na polach,ogrodkach i kopie doły we Włoszech i jakbyś się czuł gdyby Włosi napisali coś takiego jak ty wyżej i odnieśli to do Euro?zejdz na ziemie chłopcze,setki twoich i moich rodaków też pracują w "państwowych szkołach" i wolą zamiast tego jechać myć gary za smieszne pieniadze..
Івано-Франківськ byłes?
Stanisławów to nie jest jakieś pokazowe miasto,owszem.Ale przy takim Rzeszowie porównanie samych jakby dworców nie mówiąc o cennych (polskich) zabytkach wypada na korzysc.
Po pierwsze infrastruktura: PKP przy kolejach Ukraińskich to szczyt luksusu i szybkości,
czy ty naprawde tam kiedykolwiek byłeś?a jeśli byłes to czym podorzowaleS?helikopterem?zjechalem kolejami Ukrainskimi w tym roku 4500 km.tanio,szybko,ultrabezpiecznie a w Symferopolu nie mialem zadnych oporow zeby kimnac sie ze znajomymi na dworcu(tak jak co najmniej 50 innych osob czekajacych na nocny pociag)wymien JEDEN dworzec w Polsce gdzie nie bałbyś się z pełnym bagażem chociażby zmrużyc oko.ja takiego nie znam.

Wróć do „Polska”