Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post autor: Bienias » 07 wrz 2007, 12:01

RzuR pisze:
chcialem napisać że to co napisales to jeden z bardziej bezczelnych przykładów totalnego bucostwa jaki miałem okazje na tym forum w trakcie me "kariery" przeczytac.opamietalem sie jednak bo doszlo do mnie ze ty jestes przeciez wielki pan z przebogatej Polski,rodem z Warszawy zapewne od stuleci.twoi przodkowie nie kalali sie praca fizyczna "na polach"(w Warszawie?) i dlatego piszesz o tym z tak wyraznym rozbawieniem ktore doprowadzilo mnie autentycznie do szewskiej pasji.cos ci powiem:zanim sięgniesz w dyskusji po takie argumenty kolego, to może zastanów się czy one wogóle się nadają.bo narażasz się nie tylko na wściekłość ale robisz z siebie totalnego buca.poważnie.co to wogóle za gadka? ILU POLAKÓW Z WYŻSZYM ZAPIER*ALA na polach,ogrodkach i kopie doły we Włoszech i jakbyś się czuł gdyby Włosi napisali coś takiego jak ty wyżej i odnieśli to do Euro?zejdz na ziemie chłopcze,setki twoich i moich rodaków też pracują w "państwowych szkołach" i wolą zamiast tego jechać myć gary za smieszne pieniadze..
.
haha tylko ilu tych z wyzszych mowi ze w Polsce jest lepsza praca od ich aktualnej roboty? Podalem ten przyklad zeby Tobie o wielki znawco Warszawy(notabene widac ze z ZAWISCI I ZAZDROSCI a moze to kompleks?) uswiadomic ze na Ukrainie nie jest tak pieknie i dobrze jak to sobie wyobrazasz.
Ps: nie tak dawno cos pisales o nie spinaniu sie i dystansie

Wróć do „Polska”