Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kamilo » 19 sty 2005, 14:17

kamuflasz pisze:
Kamilo pisze:Wystawianie w pierwszej jedynastce Rensinga byłoby błedem bo tak młody i niedoświadczony bramkarz może popełniać jeszcze więcej błędów niż Kahn. Ja zostane przy swoim i wierze, że Oli zmobilizuje się na rundę wiosenną i będzie bronił przynajmniej dobrze :D , ale już w następnym sezonie trzeba będzie rozejrzeć sie za nowym bramkarzem :wink:

Pozdro dla Fanów Bayernu :wink:
Aha czyli Real gdy miał problemy z bramkarzami to miał nie wystawiać Casillasa, a Barcelona Valdesa przecież oni nie są wiele starsi od Rensinga, aha a w Chelsea numerem jeden jest bramkarz zaledwie dwa lata starszy, jeśli jest tak jak mówie że Rensing jest dobry w bramce to czemu by mu nie zaufać?? Ja osobiście nie widziałem go w bramce ale ufam waszym wypowiedzią, no bo skoro jest dobry to po co wydawać kilka milionów na nowego bramkarza??
No, ale Resing nie ma żadnego doświadczenia. Ma talent, ale boje się, że nie wytrzymałby presji. Narazie bronił tylko w amatorach i kilka razy w pierwszej druzynie. Przez dwa trzy lata powinien być tylko zmiennikiem a potem zostać pierwszym bramkarzem Bayernu :wink:

Wróć do „Niemcy”