nie wiem , podejrzewalem tylko ze skoro sie pomyliles ( chodzi o dokladnie o roznorakie rozumowanie slowa "pojedyncze" ) to mozesz miec wlasnie z tym problemy. Ty wiesz jak jest naprawde z twoimi mozliwosciami/umiejetnosciami/wiedza. Ja moge tylko gdyba i watpic i wlasnie to opisalem.pippen pisze: Skąd mozesz wiedzieć jakie mam zdolności ."
a i owszem, ale jezeli ktos obrazi cie Prywatnie to niemasz prawa sie podzielic tym z reszta ludzi ? niemasz? Chyba by bylo warto...pippen pisze: Całe szczęscie, że wiekszość osób uważa, że Prywatnośc jest taką wartością, którą należy chronić."
a czy to jest istotne ? powiedz mi czy to naprawde jest istotne ? bo mysle ze wiek nie odzwierciedla zbytnio twojegu sposobu myslenia , wypowiadana sie i ogolnej zaradnosci w zyciu. Jezeli oceniasz ludzi po takich kategoriach to dosyc dziwnie , a poatym PROSZĘ pokaz mi gdzie napisalem ze uwazam sie za "kompedium wiedzy" ? Tylko prosze nie pisz mi ze tak wywnioskowales z kontekstu ( bo nie takiego zalozenia nawet nie mialem gdy pisalem owy tekst )pippen pisze: Ile Ty masz lat? , jakie szkoły skończyłeś, że uważasz się za tak wszechstronne komepndium wiedzy?
wiesz kwestia roznorakiego rozumienia, bo to chyba dobrze ze umiem obronic swoje tezy podajac rozmaite argumenty ?pippen pisze:
W Twoim stylu można odpisywaćna każde krótkie posty wymyślając sobie rózne teorie jak Ty to robisz.
pozdrawiam