Dyskusja nad regulaminem

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: rebuzz » 19 sty 2005, 14:34

pippen pisze: Skąd mozesz wiedzieć jakie mam zdolności ."
nie wiem , podejrzewalem tylko ze skoro sie pomyliles ( chodzi o dokladnie o roznorakie rozumowanie slowa "pojedyncze" ) to mozesz miec wlasnie z tym problemy. Ty wiesz jak jest naprawde z twoimi mozliwosciami/umiejetnosciami/wiedza. Ja moge tylko gdyba i watpic i wlasnie to opisalem.

pippen pisze: Całe szczęscie, że wiekszość osób uważa, że Prywatnośc jest taką wartością, którą należy chronić."
a i owszem, ale jezeli ktos obrazi cie Prywatnie to niemasz prawa sie podzielic tym z reszta ludzi ? niemasz? Chyba by bylo warto...
pippen pisze: Ile Ty masz lat? , jakie szkoły skończyłeś, że uważasz się za tak wszechstronne komepndium wiedzy?
a czy to jest istotne ? powiedz mi czy to naprawde jest istotne ? bo mysle ze wiek nie odzwierciedla zbytnio twojegu sposobu myslenia , wypowiadana sie i ogolnej zaradnosci w zyciu. Jezeli oceniasz ludzi po takich kategoriach to dosyc dziwnie , a poatym PROSZĘ pokaz mi gdzie napisalem ze uwazam sie za "kompedium wiedzy" ? Tylko prosze nie pisz mi ze tak wywnioskowales z kontekstu ( bo nie takiego zalozenia nawet nie mialem gdy pisalem owy tekst )
pippen pisze:
W Twoim stylu można odpisywaćna każde krótkie posty wymyślając sobie rózne teorie jak Ty to robisz.
wiesz kwestia roznorakiego rozumienia, bo to chyba dobrze ze umiem obronic swoje tezy podajac rozmaite argumenty ?

pozdrawiam

Wróć do „Wracając Do Meritum”