Dziwić, chyba jednak bardziej szokować - ja przynajmniej byłem mocno zaszokowany jak zobaczyłem wynikDuch pisze: Dziwić może tak gładka porażka Sosnowca u siebie z Toruniem (i tu liczę na włączenie się Michała do rozmowy). Zagłębie zmontowało całkiem niezły skład, a Toruń raczej się osłabiał, więc przynajmniej rozmiar porażki może szokować.
No i kto by się w ogóle spodziewał, że TKH bez Wawy (
No trzeba, kurcze, a sami jaki daliście przykład?Duch pisze:Mistrza trzeba bić![]()
Heh, patrząc na to co Sanok zrobił w niedzielę z Cracovią, to i tak dobrze, że wygraliścieDuch pisze:Niesamowicie męczył się też mój GKS, ale ostatecznie wyciorał zwycięstwo po dogrywce z Sanokiem.
I wróciła na swoje miejsce - w niedzielę w Toruniucloner pisze:PB wraca na swoje miejsce
No jednak nie zawszeDuch pisze:No to właśnie pisałem, że patrząc na historię poprzednich sezonów to beniaminek zawsze dobrze zaczynał.
ps. będę się starał aktywnie pisać w tym temacie, choć jak pewnie zauważyliście, komentuję wydarzenia już po weekendzie (dostęp do neta mam pon-pt, w godzinach pracy