Hokej

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 181

Post autor: Michał M » 10 wrz 2007, 8:48

Duch pisze: Dziwić może tak gładka porażka Sosnowca u siebie z Toruniem (i tu liczę na włączenie się Michała do rozmowy :wink: ). Zagłębie zmontowało całkiem niezły skład, a Toruń raczej się osłabiał, więc przynajmniej rozmiar porażki może szokować.
Dziwić, chyba jednak bardziej szokować - ja przynajmniej byłem mocno zaszokowany jak zobaczyłem wynik :shock: :P Myślałem, że jak już , to oni nas pojadą, a nie my ich :D Nawet się zastanawiałem, po kiego grzyba mój szwagier koniecznie chce się wybrać do Sosnowca, a tu takie coś 8)

No i kto by się w ogóle spodziewał, że TKH bez Wawy ( :( ), Sokoła i Proszkiewicza będzie pierwszym liderem hokejowej ekstraligi - na dodatek jedyną, prócz Stoczni, drużyną bez straty punktu! Nie ma co, w przyszły weekend trzeba się będzie wybrać na Tor-tor :wink:
Duch pisze:Mistrza trzeba bić :wink:
No trzeba, kurcze, a sami jaki daliście przykład? :twisted: Nieładnie, tyszanie, nieładnie :wink:
Duch pisze:Niesamowicie męczył się też mój GKS, ale ostatecznie wyciorał zwycięstwo po dogrywce z Sanokiem.
Heh, patrząc na to co Sanok zrobił w niedzielę z Cracovią, to i tak dobrze, że wygraliście :) Chyba sanoczanie nie będą takimi chłopcami do bicia, jakby się mogło wydawać :wink:
cloner pisze:PB wraca na swoje miejsce :twisted:
I wróciła na swoje miejsce - w niedzielę w Toruniu :lol:
Duch pisze:No to właśnie pisałem, że patrząc na historię poprzednich sezonów to beniaminek zawsze dobrze zaczynał.
No jednak nie zawsze :wink: - jak wróciliśmy do ekstraligi po iluś tam letniej przerwie, to na "dzien dobry" dostaliśmy od Oświęcimia bodajże z 1:10 (nie pamiętam dokładnie, choć byłem na tym meczu).

ps. będę się starał aktywnie pisać w tym temacie, choć jak pewnie zauważyliście, komentuję wydarzenia już po weekendzie (dostęp do neta mam pon-pt, w godzinach pracy :) ).

Wróć do „Inne sporty”