Programy publicystyczne

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 11 wrz 2007, 17:48

Ja powiem tak - jak się wytyka innym zaniedbany ogródek to niech się najpierw spojrzy na 'porządek' w swoim. Co do Kwaśniewskiego to zachował się oczywiście poniżej krytyki ale nie pił sobie tam sam tylko z innymi ważnymi osobistościami i nieraz nie wypada odmówić choć kiedyś trzeba powiedzieć 'nie!' żeby nie miało miejsca to co miało. Ale odmówić zupełnie wg mnie nie mógł i on pił, pili tamci z tym że Kwaśniewski widocznie ma słabszą głowę i piją też inni bo tego nie da się uniknąć mimo że tego nie widać w TV :!: Wiec obłuda polityków nie tylko tych z Pisu jak zwykle osiąga apogeum jak widać bo każdy swoje brudy chowa pod dywan a innych wyolbrzymia jak się da. Nie wiemy jak nachlał się Kaczyński i czy w ogóle te kilka butelek na nim zrobiło jakiekolwiek wrażenie bo publicznie nie występował ale jechanie po kimś co się stało kilka lat temu a samemu udawanie świętemu jest jak lokata tym bardziej że Kwaśniewski już za tamto przepraszał. A tłumaczenie tego yyy no Michał cośtam (z PiSu a nie pilka.pl :) ) że Kwaśniewski nie musiał udzielać takiego wywiadu jakiego udzielił i dlatego PiS przypomina o Charkowie jest dla mnie niepojęte bo co ma jedno z drugim? :think: I o to chodziło prowadzącym we wczorajszym programie 'Teraz My'. Tak samo jak rzekomo PiS w swojej kampanii zajmuje się jedynie rozmowami o programie i nie wyciąga brudów co tak usilnie próbują wmówić społeczeństwu :roll: Wczorajszy program, zresztą nie tylko on pokazał że tak nie jest i wszystkie partie walczą podobnie. O tym że PiS rozpoczął swoją kampanię zrozumiałem już jakiś czas temu gdy od każdego ich polityka na każdym publicznym spotkaniu słyszałem że oni nie będą tacy jak to PO i będą gadać o programie itp a to PO nie wciągnie ich w brudną kampanię :roll: No to już witki opadają bo robią z siebie świętych podczas gdy tak jak inni tacy nie są. Podczas poprzedniej kampanii mówili o PO i tym że są liberałami ale mówili to z takimi obrzydzeniem że miałem wrażenie że o 'gównie' z takim wstrętem by nie mówiliby. Teraz też wmawiają ludziom różne rzeczy niby troszcząc się o PO :lol2: Tak samo jak Kaczyński powiedział że ten ich ziomek z Torunia to zdrajca czy cos takiego, później inny polityk PiSu w jakimś programie mówił że premierowi nie chodziło dokładnie o to a jeszcze inny mówił że tak ten facet jest zdrajcą i mówię to otwarcie :!: :zgon: Już nawet zeznań nie potrafią ustalić :warrior:

Co do ankiety to zaznaczyłem program Teraz My' bo Forum nawet nie wiem co to jest, Warto rozmawiać też mi nie odpowiada, a inne też są w mojej opinii słabsze od duetu Morozowski & Sekielski lub ich nie oglądam. A co z ta Polską? czasem przypomina dyskusje w stodole gdzie wszyscy się przekrzykują, publiczność co by ich idole nie powiedzieli oklaskują swoich i to też jak najgłośniej a dyskusja niektórych gości też przypomina bardziej ujadanie kto zabawniej i głośniej niż rzetelną rozmowę.
czeher pisze:a Tusk to 100% pewne zrodlo Surprised Rolling Eyes Rolling Eyes
Tylko po co miał oszukiwać jak te butelki też obciążają jego konto bo on też tam był, był i pił, a pił na ważnym spotkaniu. Zgodzę się że bardziej mogli sobie pozwolić na picie niż Kwaśniewski bo nie jechali występować przed kamerami chociaż Tusk jednak wystąpił ale niech PiS nie domalowuje sobie aureoli bo dla mnie nawet te 2,5 butelki to za dużo.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”