mischa pisze:przeciez Mikke to najśmieszniejszy populista w dziejach 'młodej polskiej demokracji'..jego pomysły nadają sie do gazetek z humorem szkolnym, a nie do sejmu
Piszesz o niskim poziomie prowadzenia debaty a sam pukasz w dno od spodu. Jesli przedstawiasz tak kontrowersyjną teze to bądz łaskaw ją potwierdzić jakimis mocnymi argumentami, i to konkretnymi(podpowiedz pisanie o gazetkach z humorem szkolnym to nie mocny argumet)
Moze nie wypowiadaj sie za wszystkich i całe młode pokolenie. Ja nie mam tego gdzies i na pewno nie jest mi obojetne kto bedzie rzadził po wyborach(np. bardzo bym nei chciał aby rzadził LiD). Zam tez bardzo wielu ludzi którzy mają podobne zdanie na ten temat, tak więc takie "dorabianie geby" wszystkim jest mocnym fałszowaniem rzeczywistości.mischa pisze: swiadkiem zneicheca nas wszystkich do polityki..tak naprawde ja i moje pokolenie mamy w tej chwili gdzies to, kto bedzie rządził po wyborach
mischa pisze:wciaż te same zakłamane mordy, które za miejsce przy żłobie gotowe są sprzedac pół rodziny i swoje zycie prywatne..jad, wsciekłość, słone ataki na żenujacym poziomi..to jest wizytowka dzisiejszych elit politycznych..gdyby nie było Tuska, Komorowskeigo, Niesiołowskiego, Rokity, Kaczynskiego, Kurskiego, Edgara, Cymańskiego, twarzy pseudolewicy i innych oszołomów, którzy cierpią na zaawansowany przerost formy nad treścią, w naszym kraju dałoby sie cos zmienic..
Tu sie zgadzam ONI okradają nas i oszukuja juz od wielu lat, ciągle ci sami. Tez mam dosć ich "mord" jadu, wściekłości i zenujacego poziomu tez sie tym wszystkim przydze, tylko czy ty tez sie tym przydzisz skoro sam tego uzywasz (vide początek posta) ps: co to jest pseudo lewica?
mischa pisze:poprośmy kogos z zagranicy by nami rządził..i to szybko..
Juz tacy byli co innych o rzadzenie prosili i wiadomo jak zle konczyli!