Koszykówka: MŚ, ME itd. itp.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 12 wrz 2007, 0:49

Asteniu pisze:A tu cos co mnie powalilo na kolana :

Nie na darmo ten link zajmuje zaszczytną literkę 'l' w moim podpisie. A inne popisy... wróć! to słowo jest nieudane od pewnego czasu i źle się kojarzy. A inne występy słynnej Gate 13 zajmują kolejne literki i wciąż ciarki przechodzą po moim ciele gdy tego słyszę :peace:
A co do Iwo to znałeś go chociaż w jakimś stopniu osobiście :?: Jaką był osobą bo ze słyszenia wiem że w okresie jak grał z Zniczu Pruszków inni zawodnicy mieli go za chodzącego swoimi drogami i gadułą to on nie był. I nie mam podstaw żeby im nie wierzyć bo byli blisko z klubem.

Ostateczny wygląd gr E i ostatnie jej mecze :arrow:
GROUP E (Madrid, ESP)

Croatia 70 - 83 Russia
Greece 85 - 67 Portugal
Spain 99 - 73 Israel

1. Spain 4/1 9
2. Russia 4/1 9
3. Greece 3/2 8
4. Croatia 2/3 7

5. Portugal 1/4 6
6. Israel 1/4 6

Awansowały pierwsze cztery druzyny a jutro tzn dzis ostatnie mecze w grupie F.
A dziś tzn wczoraj Hiszpania długo męczyła sie z Izraelem i dopiero IV kwarta wygrana różnicą 20 pkt miała taki wpływ na wynik przez co zakłamuje przebieg meczu. Dziś znowu nie grał Navarro :( Ktoś wie czy w kolejnym meczu będzie grał :?: Poza tym Rosja też tylko do pewnego momentu toczyła wyrównany bój z Chorwatami a później im odjechała a Grecja bez problemów ograła Portugalczyków. Poza tym Izrael może winić tylko siebie że nie awansował do dalszej fazy no ale cóż :P

Wróć do „Inne sporty”