Hokej

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 179

Post autor: Michał M » 12 wrz 2007, 8:09

Duch pisze:Pewnie po trzeciej serii spotkań Toruń nadal będzie na czele, bo wątpię żeby miał jakieś większe problemy z Oświęcimiem, który ledwo co związał koniec z końcem i rzutem na taśme przystąpił do rozgrywek.
No i nie było problemów :D 10:1 raczej dobitnie oddaje różnicę obu drużyn, no i faktycznie nadal jesteśmy liderem :wink: Tylko, że 3 drużyny, z którymi dotąd wygralismy, zajmują ostatnie 3 miejsca w tabeli, więc nie do końca jestem pewien czy mam się mocno cieszyć, czy nie :think: A że w najbliższy weekend gramy z Janowem i Sanokiem, to chyba dopiero mecz z Podhalem w przyszły wtorek będzie mógł zrewidować rzeczywistą siłę TKH w tym sezonie :wink:
Duch pisze:Stocznia jedzie na Sanok i ciężko tu prognozować. Mimo wszystko uważam, że Gdańsk przegra po raz pierwszy w tym sezonie.
Jednak nie - zwycięstwo dość łatwe, no i Stocznia depcze dalej nam po piętach :P
Duch pisze: Już jutro mecz z Polonią i liczę na pierwsze, pewne zwycięstwo :wink:
Zwycięstwo było, ale czy pewne :?: Wynik na to by nie wskazywał, nie wiem jak gra.

W ogóle, Panowie, jakieś komentarze po "wspólnym" pojedynku? :wink:

Wróć do „Inne sporty”