Ale ja Was wogóle nie jestem w stanie zrozumieć, co mają fotografie do tego czy mnie bedziecie lubic czy też nie?
I komuś nie podoba się mój Avatar - i to stanowis przyczynę tego, iż mnie "nie trawi", dość dziwne.
- Bardzo mądre słowa.Ja w tym temacie podałem też kogo lubie ale dziwią mnie wasze kłutnie, na tym forum prawie każdy z każdym z chęcią zdarło by z przeciwnika skórę, wy jesteście zazdrośni że ktoś ma coś czego wy nie macie że aż z taką rezerwą siebie traktujecie?? Forum jest po to żeby wymieniać swoje zdania na dane tematy a nie jechać jeden po drugim, a jak ktoś chce się obronić od zarzutów które według niego są fałszywe to gadacie że nie umi eprzyjać krytyki, a ja myślę że to nie jest krytyka tylko oczernianie innych userów, już jestem na tym forum jakiś czas i tylko Axel raz mi podpadł w temacie "Jakiego rodzaju muzyki słuchacie" ale to nie znaczy że zaraz mam tutaj napisać że go niecierpię jest głupi i pusty czy rodzice go niekochali bo to nie o to chodzi, każdy z forumowiczów ma jakieś wartości w czymś jest lepszy a w czymś gorszy i nie ma sensu jechać po nim bo napisał coś co nam się nie spodobało, niedługo z tego forum to zrobi się plac wojny na słowa. Jak ja się nie zgadzam ze zdaniem jakiegoś usera to nie mówię mu że jest głupi i postradał zmysły tylko próbuję wysunąć kontrargumenty, ale widzę że tutaj niewielu jest na takim poziomie aby nad nimi pomyśleć, lepiej jest powyzywać
WIęc, ja niby nie umiem przyjąć słów krytyki,c zyli odbierzasz to tak, ze piszesz, iż nie podoba Ci sie mój Avatar. Ja go nie zmieniam i pozostawiam dalej taki sam. A więc po skrytykowaniu mojego Avataru ja go nie zmieniłem, czyli nie przyjąłem słów krytyki od Ciebie, tak? (kurcze no... co za..)
- Następny, na jakiej podstawie?..to pedzio