Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 12 wrz 2007, 20:24

Spodziewałem się, że Finowie będą robić takie zasieki jak w Bydgoszczy i za wiele nie będą mogli pograć Polacy, ale nie spodziewałem się, że te proporcje będą aż takie. Ogromne szczęście, Boruc zrehabilitował się za dwie słabe interwencje, ale... nie rozumiem skąd to zniechęcenie do gry i pozwalanie na wiele Finom. Za bardzo uwierzyli przed spotkaniem, że skoro wydarli punkty Portugalii, to w Helsinkach położą się przed nimi? Fatalny Smolarek (już drugie spotkanie z rzędu!), na Rasiaka liczyłem bardzo, że będzie głową te piłki jak gwoździe wbijał, może nawet do bramki, tymczasem w pierwszej połowie był widoczny tylko raz. Dudka sobie poradził, ale co z tego? Kompletny zastój, brak chęci i oczywiście pomysłu na grę. Polska nie radzi sobie z rolą faworyta. Tak więc dzisiaj byli drwale kontra drwale.
coco pisze:Kuba chuba jeszcze nie jest w optymalnej formie bo na szybkosc powinien brac kazdego z obronców
Też się zastanawiam, czemu on z tą piłką nie wchodził do bramki, tylko podawał, a czasem ją tracił :badziewie:. Tu jest Polska - nie Brazylia.
Makis pisze:IMO slabo zagral Dudka, ktorego prozno bylo szukac z przodu. W ogole lewa strona u nas dzisiaj slabo, zdecydowanie wieksze zagrozenie stwarzalismy Blaszczykowskim i Golanskim na prawej.
Tak, Błaszczykowski z przodu, a Golański z tyłu :lol:.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2007, 20:29 przez petru, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Polska”