Reprezentacja Polski (zbiorczy)

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: kyloloko » 12 wrz 2007, 20:36

W sumie nie jest źle... mimo dosyć szczęśliwego remisu na Estádio da Luz spodziewałem się troche lepszego wyniku... Rasiak :angry2: co znim jest, że on nawet piłki nie umie przyjąć...a ta jego głowa jest równie bezużyteczna do strzelania goli jak i przedłużania piłki i pewno jeszcze w umysłowych pracach też nie spełnia swego powołania... dobra zmiana Sagana i niezrozumiała Żurawskiego... Marek coś pokazał w tych ostatnich minutach, a Maciek ?? zapomniałem, że wszedł wogle na boisko... bardzo dobrze pokazał się Błaszczykowski po paru jego podaniach było bardzo groźnie w jedenastce finów, a równolegle do Kuby nieźle pogrywał sobie Krzynówek... fenomenalny Boruc mimo, że zadrżało mi serce przy jego kiksie jestem wdzięczny niebiosom za takiego bramkarza...
Ogólnie mecz stał na niezłym poziomie... pierwsza połowa zdecydowanie dla finów, ale już w drugiej gra była bardzo wyrównana... obie drużyny miały dobre okazje na bramki, obie mogły roztrzygnąć mecz na swoją korzyść, obu drużynom zabrakło szczęścia, a jednocześnie je miały (słupki po strzale Sagana i Eremenki)... ważne aby nie stracić kompletu punktów w Belgradzie i wygrać z Kazachstanem i Belgią w Polsce... wyjazd do Szwajcari i Austrii tuż, tuż...

Wróć do „Polska”