Głowy nie dawaj. Giertych ostatnio ładnie załatwił Kurskiego. Jest duże prawdopodobieństwo że inna partia która byłaby a danej chwili zrobiłaby tak samo lub podobnie ale PIS robi to bez klasy. Wszyscy wiemy że wzrost gospodarczy jest efektem pracy SLD a oni w 100% przypisują go sobie. Jeżeli bezrobocie maleje można chyba delikatnie podkreślić że wielu Polaków wyjechało ?Czeher pisze:Tak wiec nie ma co psioczyc zbytnio na PiS bo daje glowe ze PO, LiD czy inni twierdziliby tak samo
Nie widziałem tego typu statystyk i nie wiem jaki dokładnie jest %. Raczej patologie nie będą stanowić większości. Inna sprawa to to że chyba można sprawdzić komu wypłaca się pieniądze i na co są przeznaczane...Czeher pisze: Ja uwazam, ze dosc duza czesc tych rodzin to patologie, oczywisice sa tacy ktorym los nie ejst przychylny ale wiekszosc to po PGRowskie patologie, pijacy z druzyna pilkarksa a przynajmniej koszykarska
Zgadzam się z Tobą, są ludzie którzy kombinują ile się tylko da. Ale pisałem już wyżej że takie rzeczy powinno się sprawdzać. Co do wysokości pieniędzy nie powinny być one jakieś ogromne. Zresztą państwa Polskiego i tak na nie nie stać mimo wszystko uważam że POTRZEBUJĄCYM pomoc się należy.Czeher pisze: To doprowadziloby z mentalnoscia niektorych anszych rodakow do ruiny. Znam takich ludzi, ktorzy wyjechali z Polski do Niemczech, gdzie od strony socjalnej chyba kraina miodem i mklekiem p;lynaca. Narobili sobie dzieci, z ktorych zyja Exclamation a za kase kupuja ..... spirytus na caly miesiac i chodza do nastepnej zapomogi na rauszu, poza tym inne wyludzenia
Uwazam to za chore zeby bezrobotni dostawali taka kase