Tylko ze ciagle nie widze zrodel odnosnie tych idiotow.Bez tego trudno nazwac to faktami.Moga to byc Twoje spostrzezenia nawet wynikajace z logicznego polaczenia pewnych faktow.Na razie sa to jednak tylko Twoje slowa.Moge Ci nawet uwierzyc na slowo atoli meritum sprawy jest inne.franz pisze:Czyli przedstawienie faktów to dla ciebie "pojechanie" trochę dziwne okreslenie dla stanu faktycznego. Ja mam stosunek do kościoła katolickiego taki sam ja ty, szkoda że w kwestii stosunku do lewicy tak mocno sie różnimy, choć może to i lepiej jaki nudny świat byłby gdyby wszyscy byli tacy sami.
Gdybys dodal wtedy "moim zdaniem" albo "logicznie rzecz ujmujac bo..." moze bym sie nie "czepil".
To sa szczegoly zostawmy to.Niech bedzie ze na LiD glosuje proporcjonalnie wiecej idiotow.
Inny spojrzenie na lewice dlatego ze Ty masz do niej stosunek mocno negatywny a ja zahaczajacy o neutralnosc.Nie wglebiam sie w nie zbytnio a tym bardziej nie patrze w przeszlosci (kosciol to odrebny temat bo ma sie za swiatlo moralnosci co genialnie kontrastuje z ich przeszlymi dokonaniami).LiD nie dostanie mojego glosu dlatego ze nie jest wierne tym idealom lewicy ktore uznalem za sluszne.I ich bronie a nie lewicy.
Nie wiem na kogo zaglosuje.Wiem tylko ze nie mam czasu czytac programow poszczegolnych partii analizowac ich i sledzic polityczny belkot w tv.Zdaje sobie sprawe ze to nie pozwoli mi dojsc do meritum a na oddanie glosu wplyna pewne czynniki a nie calosc co wrecz moze spowodowac ze oddam glos na partie ktora by szkodzila panstwu jednakze nie mam czasu sie w to zaglebiac i rozkladac kazda partie na atomy.
Słuzba zdrowia (sorry ze tak znikad ale skasowalem sobie Twoj cytat w ktorym pytales czy moim zdaniem teraz jest darmowa).
Teoretycznie jest darmowa czyz nie?Pomijajac skladki i koperty pod biurkami ordynatorow.
Na pewno nie przekonasz mnie do platnej sluzby zdrowia.Skoro ja Ciebie nie przekonam do darmowej (nie mowie ze w takim systemie jak to ma miejsce obecnie w Polsce bo jest on daleki od idealu) to najlepiej to zostawmy.
Dlatego pomine ostatni akapit Twojej wypowiedzi.