Jesli dla ciebie to jest problem to OK przyjąłem to do wiadomości(choć przyznaje szczerze nie rozumiem dlaczego widzisz tu jakiś problem)piwus pisze:Istotnie problem...
Zle sie wyraziłem z ta objektywnoscia chodziło mi bardziej o to aby nie było tam tego tradycjnego błotka z głownego nurtu polskiej polityki i jakiejs zbyt nachalnej propagandy. A co do West Wing( w którym swoją drogą zbyt dużo patologii i "lewactwa" nie ma) to naprawde sądzisz, że nie znam tej produkcji czy to był twój kolejny dowcip? Ps: Akurat West Wing mi sie spodobał momentami nawet bardzo.piwus pisze:To jest serial dokumentalny, że ma być obiektywny? Normalnie zaproponowałbym się zapoznanie ze znakomitym West Wingiem, ale jest zbyt lewacko-patologiczny, by ci się spodobał.
Co do Pitbulla to możesz załować, bardzo dobry zwłaszcza pierwsza seria( tak na marginesie wie ktoś czy bedzie następna seria?) A co do samej "Ekipy" to spodziewałem sie jednak czegoś więcej, tak jak w przypadku piwusa związane było to tylko i wyłącznie z osobą reżyserki, której twórczości bardzo cenie. Jak dla mnie w tym political fiction znacznie za dużo było tego drugiego, pojawiały sie tez pewne błędy czy tez niescisłości ale mniejsz o to. Jak na razie jakos szczególnie zachwycony nie jestem choć wrażenia mam raczej pozytywne, zobaczymy co bedzie dalej.piwus pisze:Ekipa to jedyny serial polskiej produkcji (Pitbulla niestety przegapiłem), na który czekam i związane jest to tylko i wyłącznie z osobą reżyserki. Nie interesuje mnie, że wciągnęła w to członków rodziny, raczej jestem ciekaw czy uda się stworzyć nową jakość w Polsce, czy będzie jak zwykle.