Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 14 wrz 2007, 0:36

Minister sportu i turystyki Elżbieta Jakubiak poinformowała w Senacie, że nie będzie wywożenia gruzu ze Stadionu Dziesięciolecia, gdzie ma powstać Narodowe Centrum Sportu.

- Jestem w posiadaniu ekspertyz i w piątek ogłoszę decyzję, w którym miejscu zbudowany zostanie Stadion Narodowy, na którym odbędzie się mecz otwarcia finałów piłkarskich ME 2012 - powiedziała podczas posiedzenia Senatu Jakubiak.

Stadion na 55 tysięcy widzów ma powstać w Warszawie albo w miejscu istniejącego Stadionu Dziesięciolecia, albo obok.
:zgon: Ja bym im proponował jeszcze trochę poczekać i w ogóle nie organizować Euro w W-wie :evil: Nie rozumiem takiej decyzji jak można nie wywalić tego syfu :angry2: Nie wiem co ona planuje przywitać całą Europę nowym stadionem i kupą gruzu obok czy w ogóle budować stadion na tym syfie :?: Normalnie witki mi opadły a babina podpadła na całego i dostaje pierwszego plusa :smile2: Trzeci plus i... :bicz2: Przynajmniej ja się kieruję że jak coś kupować/budować to raz a dobrze i... ech w ogóle szkoda słów :foch:

Wróć do „Polska”