Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 14 wrz 2007, 17:36

Nebula RN pisze:Okazało się, że Quincy został wypożyczony ze Spartaka do Celty Vigo.

To teraz będę śledził jego poczynania na futbol24.com :P

Już jutro wielki mecz. Derby północnego Londynu. :] Spurs nie wygrali z nami od 1999 roku. Oby chłopaki podtrzymali tę passę. Oczywiście mierze w wygraną, ale podziałem punktów też nie pogardzę. :wink:

Coś czuje, że padnie dużo goli. U nas defensywa okrojona, a Tottenham sami wiemy- sito. Poza tym kontuzjowany jest King.
fieldy pisze:Niestety Wenger już zapowiedział, że na środku defensywy może wystawić Gilberto - nie pojmuje jak Wenger moze nie widzieć, ze on sobie tam nie radzi. Mam nadzieje, że z 2 złego wybierze Songa. Kameruńczyk na obronie daje rade.

Oprócz tego meczu z PSV, Gilberto grając na obronie nie popełniał większych błędów. Bardziej mu ufam niż Songowi.

Teraz będzie mały problem kogo wystawić w ataku. Robin ma raczej pewne miejsce. Nie strzelił już bramki od 4 spotkań [liczę także te w reprezentacji], dlatego najwyższa pora się odblokować. 8) Teraz tak. Eduardo, który strzelił 3 gole w 2 ostatnich meczach, czy Ade, który bardzo waleczny. Myślę, że w takim meczu Wenger powinien postawić na parę Ade-Robin. Eduardo powinien wejść za kogoś w okolicach 65 minuty.

Wróć do „Anglia”