AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
McSuchy
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: McSuchy » 14 wrz 2007, 18:17

Tak więc w kolejnym spotkaniu ligowym Milan będzie musiał pokazać ile znaczy zespół bez naszych dwóch liderów. Sądzę jednak że mimo tego osłabienia powinniśmy dać radę Sienie która jakimś włoskim potentatem nie jest, choć też łatwo z pewnością nie będzie. Ciekawi mnie jakie zestawienie wymyśli Carlo, czy będzie to jedynie zmiana piłkarzy i znów zagramy 4-5-1 z Gilą na szpicy (bo jeśli już takie będzie ustawienie to sądzę że Pippo będzie trzymany na pierwszy mecz LM 8) ) czy może jednak zdecyduje sie na wystawienie 2 napastników. Wydaje mi się że bardziej prawdopodobny jest pierwszy wariant z przesunięciem Seedorfa na miejsce Kaki i zastąpieniem pozostałych dwóch pozostałych pozycji zmiennikami. Tylko pytanie kto miałby zastąpić Pirlo? Czy Gourcuff tak jak zapowiadano przed sezonem czy jednak ktoś z dwójki Emerson/Brocchi? Jak by nie było mam nadzieję że młody francuz dostanie szansę na zaprezentowanie swoich umiejętności które jak uważam ma niemałe. Na prawej zapewne zagra Cafu w miejsce również odpoczywającego Oddo więc wiecznie uśmiechnięty Brazylijczyk będzie mógł rwać prawą stroną już od początku :D Podsumowując mimo osłabień jestem dobrej myśli i liczę na trzy punkty w jutrzejszym meczu.

Wróć do „Włochy”