Oczywiście zgodzę się z tobą ze to nie ta klasa i pewnie jeszcze sporo czasu upłynie zanim do takiej dojdzie (jeśli oczywiście rozwinie się tak jak się tego oczekuje). Po prostu dla mnie wymaganie od piłkarza na takim etapie rozwoju jak Yoaan , nie ogranym jeszcze w futbolu na najwyższym poziomie, że pociągnie zespół swoją grą jest zwykła głupotą. Nie kieruję tego akurat do ciebie, bo jak sam napisałeś ty tego od niego nie wymagasz ale do osób które mogą tak uważać. Dla mnie francuz zagrał dziś naprawdę dobry mecz i prezentował się lepiej niż pozostali pomocnicy. Fakt jego uderzenia nie były najwyższych lotów, jednak on przynajmniej do sytuacji strzeleckich dochodził, czego nie można powiedzieć o pozostałych środkowych.Chłopaczek pisze:Wiem ze niektorzy milanisci oczekuja od niego wielkich rzeczy ale na razie co pokazal miedzy innymi ten mecz nie pociagnie naszej gry.Dobrze drybluje dochodzi do sytuacji strzeleckich - akurat w tym meczu jego uderzenia pozostawialy wiele do zyczenia - ale zeby wziac na siebie prowadzenia druzyny to jeszcze nie ta klasa. Zagral przyzwoicie a na tle kolegow z linii pomocy ktorzy dzisiaj zaprezentowali sie dosc przecietnie nie odstawal.