dziekiJesus;p pisze:Kuchar pisze:BARCA, BARCA, BARCA, BARCA FOREVER!!!!!!
A teraz na poważnie Barcelona jest mistrzem!!!
Mam takie przemyslenie....Wszyscy wielbia Barce bo ostatnio ladnie gra i wogole...Ale ciekawe czy wszyscy kibice z tego forum spiewali by ze barca jest najlepsza i ze zawsze z nia beda gdyby barca zaczela przegrywac...Moim zdaniem wiekszosc kibicow przerzucila by sie na inna dobrze grajaca druzyne, a Barce by olali....Jestem kibicem Barcy, kibicuje im od 7 lat...Przez te lata nie zawsze dobrze im szlo ale staralem sie pozostac wierny swojemu klubowi...Jestem ciekawy jaki byl wasz stosunek do klubu gdy Barca przegrywala...Wielcy kibice...
PS. Szacunek dla Smita...Nie lubie Realu.... poprostu sa to wrogowie mojej ukochanej druzyny...Wiec nigdy nie bede darzyl ich sympatia...Jednak szanuje i ta druzyne i kibicow...A co do smita to wiem ze jest prawdziwym kibicem bo widze ze jego klubowi nie idzie a on wciaz pozostaje mu wierny...
Niom to chyba na tyle
co do kibicowania, to byl wczesniej taki temat o kibicowaniu i tam dokladnie bylo powiedziane co ty ujales tutaj, ja takich kibicow nazywam choragiewkami i sie chyba nie myla, z ktorej strony lepiej zawieje w to strone sie odwroci