Siatkówka

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 16 wrz 2007, 18:26

Brawo dla Hiszpanii, barwo dla Rafy Pascuala, brawo dla Israela Rodrigueza (tu prywata bo od ponad roku pisałem, zeby zainteresowały sie nim kluby PLS, tera bedzie grał dla Piacenzy, więc pocałujcie w dupe wójta :roll:)

Ciesze się, że Hiszpanie ograli Rosjan, którzy tylko potwierdzili moją teorie o ich słabej mentalności tzn. kiedy nie ma zagrywki Rosjanie nie są juz tak bojowi, Połtawski tez juz nie szukał kontaktu wzrokowego z przeciwnikami. Statystyki przez cały mecz wykazywały wyższość Hiszpanów i całe szczęście, że wynik to odzwierciedla. Kapitalna taktyka zagrywki, która utwierdziła mnie w przekonaniu iż Kosarjew nie potrafi przyjmowac brazylijek, skrótów a lepiej radzi sobie z bombami. W tym elemencie może się uczyc od Tietiuchina, Abramowa czy nawet Biereżki. Hiszpanie w przyjęciu byli dzś rewelacyjni i te 8 asów Rosjan nie miały znaczenia. Jeszcze raz gratulacje za wygranie tego "dziwnego" z wielu powodów turnieju.

Zarówno ME jak i wicemistrz a zagwarantowany udział w IO.

p.s. dziś druga rocznica tragicznej śmierci Arka Gołasia. Szkoda, że to nie Polacy zostali zwycięzcami.

TVP ---> przerwali transmisje w czwartym secie, aby pokazać teleexpress ---> [']

Wróć do „Inne sporty”