Po twoim pierwszym takim zdaniu sądziłem że ironizujesz ale jak w kolejnym piszesz znowu to samo no to ci uwierzyłem że tak rzeczywiście sądzisz. Wiesz zetknąłem się z wieloma absurdalnymi jak dla mnie opiniami na różne tematy więc skoro się powtarzasz to ci uwierzyłem bo chyba żadna opinia na jakikolwiek temat mnie nie zdziwi.bellus pisze:Czy naprawdę sądzisz, że jak ktoś nie kończy każdego zdanie emotikonami to mówi poważnie bez krztyny ironii albo sarkazmu?
Dlaczego z kosmosubellus pisze:Rzucasz argumentem z kosmosu. Oczywiście TdF przynosi zyski tylko weź pod uwagę siłę TdF a siłę przebicia TdP.
Tu trochę absurdu było ale na koniec dodałem że niektórzy zauważają w TdP jakieś korzyści z władzami twojego miasta na czele. Skoro TdP jest w waszym mieście od kilku lat to widocznie uważają że im się to opłaca. Może w takim razie skoro moja wypowiedź ociera się o absurd ty dasz mi jeden nieabsurdalny argument pokazujący że JG traci na tym że co roku gości u siebie kolarzy, najlepiej aby był to fakt a nie kolejny domysł że lepiej inaczej spożytkować kasę wydaną na TdP na to i tamto. Widocznie władze uznają że kolarstwo przyniesie więcej korzyści.bellus pisze:Wysuwasz absurdalne argumenty. Remont drogi z natury rzezy powoduje poprawę stanu tej drogi. Skoro to taka analogia do TdP to powiedz mi w jaki sposób Czesław Lang poprawia życie mieszkańców JG.
Fajnie że przed zdaniem które sam zacytowałeś napisałem coś takiego (zresztą w 'twoim' cytacie przytoczyłem to o czym tu ciągle mówisz)bellus pisze:Cieszę się, że jako mieszkaniec miejscowości X (gdzie X nie jest JG) wypowiadasz się o tym jak TdP wpływa na JG. Mnie się zawsze wydawało, że to mieszkańcy miasta wiedzą najlepiej jakie są jego problemy i możliwości. Jak widać myliłem się.Yukasz pisze:
A raczej ten wpływ co go wg ciebie w ogóle nie ma, prócz braku przejazdu oczywiście.
Więc mi to pokażYukasz pisze:Pokarz mi statystyki i wpływ jaki TdP ma na JG Question
Może i baron ale jeśli już to były i nie żeńskiej drużyny w JG ale Śląska Wrocławbellus pisze:Nawet poseł ziemi jeleniogórskiej Grzegorz Schetyna miał drużynę w dupie. Baron polskiej koszykówki, no ale to jeden z kilku powodów dla których nie lobie PO.
Powiedz mi czy wszyscy w JG mają tak samo za złe TdP że u nich gości. Jeśli ci ludzie na ulicach kibicujący kolarzom są wyłącznie turystami to przynajmniej hotelarze mają z nich pociechę. Skoro ten wyścig tobie a może i całej JG tak przeszkadza to czy protestowaliście jakoś, mówiliście o tym władzom
Edyta:
Schetyna już nie ma nic wspólnego ze Śląskiem bo oddał się polityce i jak niby on teraz ma ratować drużynę w JG