Ja myśle o remisie. Obie ekipy będa na pewno walczyły na śmierć i zycie o pkt - bo są w strefie spadkowej [prawie].BERGKAMP pisze:Na weekend moją uwagę zwrócił mecz Bolton-Tottenham. Zastanawiam się nad postawieniem na gości.
Spurs rażą nieskutecznością. grają w kratkę - raz graja ładnie i przegrywają, później grają tak sobie i wygrywają - bo akurat wszystko co mają - wpada do siatki. Bolton zaczął tragicznie - są na ostatnim miejscu. W zasadzie ich jedynymi atutami są Anelka i własny teren - bo Spurs na wyjazdach nie zachwyca. Przegrali 2 mecze i 1 zremisowali [choć prowadzili już róznica 2 goli]
Co do meczu Barcy - myśle, ze piłkarze z Katalonii będą dziś nastawieni na wygranie meczu. Na pewno bedą chcieli się poakzać z dobrej strony. Nie mogą sobie pozwolić na strate pkt u siebie. Zwłaszcza z głownym rywalem do awansu - stać ich na wygrana i myśle, że im sie uda pokonac Francuzów.
Lyon dopiero 1 mecz zagrał na miare swoich możliwości. Nie powinni na Camp Nou zagrozić Barcelonie ... tak mi sie zdaje.