Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 21 wrz 2007, 0:26

Chelsea jak każda róża nie jest bez kolców (tu Romana). Jak dla mnie wielka szkoda bo lubię tego trenera i pasował mi do Chelsea jak mao kto. Ale może Roman sprowadzi kogoś lepszego i mi się odwidzi. Chciałem żeby Mourinho zastąpił na stanowisku Ranierego i jak to stało się faktem to przyjąłem to z duzym zadowoleniem i ulga że nie poszedł gdzieś indziej. Podobał mi sie tez sposób prowadzenia zespołu (mimo że czasem Portugalczyk czasem pierdzielił głupoty) przez niego i to jakim zespołem była Chelsea a szczególnie do gustu przypadli mi piłkarze których sam sprowadzał. Kiedyś jak słyszałem Chelsea brało mnie obrzydzenie ale jak przyszedł Roman z workiem pieniędzy od razu życzyłem im może nie jak najlepiej bo nie lubię drużyn które dominują w jakichś rozgrywkach ale chciałem żeby Chelsea była silną drużyną odnoszącą też czasem jakieś sukcesy. Jak wesoły Romek szybko znajdzie jakiegoś dobrego trenera to wydaje mi się że Chelsea będzie lepsza niż za kadencji Mourinho który szczególnie pod koniec pracy nie wykorzystywał potencjału jaki miał. No i zawsze wyniki w LM mogą być tylko lepsze :wink: Co do Mourinho to mam nadzieję że nie będzie pracował w reprezentacji bo te grają tylko raz na jakiś czas ale znajdzie sobie posadkę w jakimś klubie (niekoniecznie w Interze :P ). Nie chciałbym być zrozumiany jako jakiś kibic Chelsea ale na pewno nie życzyłem im źle i chciałem aby byli czołową drużyną choć bałem się że dzięki Romkowym pieniądzom mogą osiągnąć za wiele :warrior:
Ech chyba gadam o Mourinho jak o trupie lub człowieku który odszedł z futbolu :angry:

Wróć do „Anglia”