Kak na razie zawodzi mnie Nani...jest bardziej irytujący niż Ronaldo na poczatku...jak to sie mówiło w Anglii na niego "pass this fucking ball" to samo pasuje teraz do Naniego.
Anderson na razie bardzo słabiutko wypadł w spotkaniu z Sunderlandem. Widac, że jest kompletnie nie przygotowany do gry na Wyspach...tu nie bedziesz miał jak w Portugalii czasu na zastanowienie musisz odrazu podejmowac decyzje...także na razie na niego nie licze.
Ogolnie to żaden gracz MU nie jest w formie...Scholes, Carrick, Giggs...graja bardzo bladeńko. Rooney i Saha widac po kontuzji brak ogrania. Na razie swietnie jedynie spisuja sie obrona z niszczycielem Ivanem Drago
W tamtym sezonie United świetnie zaczeli i ciagneli tak do Marca, poźniej przyszły kontuzje, zmeczenie i sezon nie najlepiej zakończony. Teraz chciano zrobić tak samo,a żeby uniknac zmeczenia sprowadzono rezerwy, nie wyszło na razie zawodnicy są bez formy, ale własnie bedą ja nabierac z kazdym spotkaniem. I mam nadzieje i głeboko w to wierze, ze tym razem bedzie zamian ról, słaby poczatek swietny koniec, czyli że na Kwiecien i na najwazniejsze mecze w LM i decydujace w Lidze, druzyna bedzie rozpedzona jak lokomotywa.
Tevez nabierze potrzebnej mu swiezosci, Nani i Anderson poznaja styl Angielski i tak od Stycznia zaczna smigac. o Rona jestem spokojny, w zwiazku własnie z przyjsciem Naniego czy Andersona bedzie mógł sobie odpoczac w odopowiednim czasie, a nie ciagnac druzyne prze zcały sezon. To samo tyczy sie dziadków Scholesa i Giggsa, którzy nie bedą musieli juz grać cały sezon tylko wybrane mecze, a ze sa starzy ale jarzy nikomu udawdniac nie trzeba.
Rooney to meczów potrzeba i teraz bedzie ich miał az nadto, a w odpowiednim czasie i on odpocznie. Saha to jak sam Fergie powiedział kilka dni temu, kluczowy zawodnik w Lidze Mistrzów, takiego napastnika silnego potrzeba i licze , że w koncu bedzie zdrowy i pokaze swoje wielkie umiejetnosci. W koncu jest Hargo, on również sprowadzony głownie na Lige Mistrzów nie ma co ukrywac, w tych rozgrywkach potrzeba takiego czysciciela w srodku i w tamtym sezonie go zabrakło, oby i on był zdrowy,a bedzie dobrze.
Najlepsze jest to, że United nie prezentuja nawet w 50% tego co w tamtym roku, a maja tyle pkt co Chelsea czy Liverpool