Forumowicz od A do Z (gotowe alfabety)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post autor: kaczy » 22 wrz 2007, 10:59

Po przeczytaniu tego tekstu zobaczycie że kaczy "pika-pika" to też zwykły człowiek taki jak wy który ma swoje uczucia ... ma swoje życie .

A : Arbuz , czyli jeden z moich ulubionych owoców ... uwielbiam zimny z lodówki ... zawsze !

B : Browar - nie jestem oryginalny , ale co mialbym napisac ... basseball czy też babcia ? heh , najbardziej lubie naszego Polskiego Żywca . ot.tyle na temat ;P

C : Cztanie - Zaczęło się calkiem niedawno kiedy przeczytalem 'Hebana' od Kapuścińskiego ... tak sie dziwnie stało że po 3 miesiacach obcowania z jego ksiazkami a trakcie czytania jednej z nich Ryszard zmarł :/ ... od tamtej pory regularnie czytam ... zdążyłem min. zaliczyc 'Ojca Chrzestnego' ... teraz czytam kolejną powiesc Mario Puzo 'Głupcy Umierają' - polecam

Edukacja : Uczęszczam do Technikum Morskiego - 'tech. mechanik okrętowy' ... po studiach na Akademi Morskiej w Gdyni zaczynam prawdziwe życie 'tu i tam' nie osiedle sie na stale w jednym miejscu , ale będe podróżował po świecie

f : fajki - No wiec mimo mojego młodzienczego wieku jestem uzależniony od nikotyny .... ale sądze że spora część moich równieśnikow ma ten sam problem .
Zacząłem dosyc wczesnie bo w 6 klasie podstawówki.
Nie bede się zbytnio rozpisywać na ten temat bo dużo by tego było , ale wspomniec moge o tym że starsi 'koledzy' zawsze kradli mi papierosy , i wtedy znalazłem metode taką że przeżuciłem się na 'męskie' ktore nie miały zbyt wielu degustatorów i spokojnie moglem chodzic za szkołe z czystym sumieniem .
A kiedy Mama wyczuwała odemnie tytoniowy zapach to kazała mi palic na siłe ... skonczylo sie na 13 sztukach kiedy to zarzygałem caly kibel (przez 2 tygodnie nie tknąłem tego gowna)
aha... no i teraz pale tylko i zawsze Camele ;D

G : Głodówka - Jestem dumny z mamusi gdyż jest ona inna niż wszystkie ;P jakis czas temu przeszła głodówke leczniczą dzieki ktorej piła samą wode przez równe 4 tygodnie ... (zero jedzenia) gdyby człowiek spróbował wszamac np. schabowego w tym czasie skonczylo by sie to dla niego smiercią gdyz organizm jest tak jakby uśpiony ... co tu gadac , nie jest to spowodowane anoreksją , odchudzaniem itd. lecz oczyszczeniem . niedowiarką proponuje zajrzec tutaj ;) http://www.glodowka.pl/

H : HOla - Hola Me llamo Patryk , Vivo en Kolobrzeg idt. ;P jak sie naprawde nudze to czytam książki edukacyjne do J. Hiszpanskiego lub przeglądam stronki na ten temat ...
Dzieki wiedzy którą sam sobie zdobyłem potrafie całkiem sporo jak na amatora ;D .
Dla przykładu powiem , że gdy codziennie czytam se artykuły z AS'a to wiem o co biega .. tzn. nie rozumiem słowo w słowo , ale bez problemu wiem o co chodzi .

I : Imię - Mam na imię Patryk

Jogging : ostatnio ze względu na nauke troche sobie odpuściłem , ale staram sie praktykowac ten rodzaj relaxu codziennie tzn po 22 w dresikach wypadam w nadmorski park i wzdłóż brzegu morza robie kilka ładnych kilometrów do Mola i Spowrotem .

Kołobrzeg : Moje Miasto :D Tu sie urodziłem , i tu mam zamiar wrócic na starosc . Mieszkam zaledwie ok. 500 metrów od morza Bałtyckiego . W wakacje bywa że usłyszec można tu tylko "Sprechanie" :/ kiedys wsiadlem do Pociągu ktory miał mnie zawiesc do Szczecina ... siedze sobie i jak to z nudów czlowiek przywykł robic , wsłuchuje sie w innych ... "co jest !?" caly przedział z 15 osób zapełniony Niemcami , co najdziwniejsze konduktor dyskutuje razem z nimi :| przestraszyłem sie że na Berlin jedziemy albo kto wie co jeszcze :/

L: Londyn - Piekne Miasto . Byłem tam na początku roku , aczkolwiek z Niemcami łatwiej mi sie dogaduje po Angielsku niz z samymi Angolami

M : Movies - lubie oglądać filmy ... ale jeszcze bardziej lubie je ściągać . Wiem że to nielegalne ale niedawno kupilem sobie 100 czystych cd oraz konto Rapidshare na miesiąc ... ale miałem frajde , co chwila cos wypalałem , tworzyłem sobie spisy videoteki . Tylko z tego wszystkiego wyszlo to , że brat popożyczał sporo filmow i się w tym wszystkim pogubiłem

P: Przeznaczenie - Otóż jako życiowy cel wyznaczylem sobie obecność na wszystkich imprezach piłkarskich , Euro i Mundialu . Bylem w 2006 roku w Niemczech , mam Bilety na 3 mecze w Austrii za rok (dowiem sie jakie to spotkania dopiero po losowaniu) RPA 2010 nie mam zamiaru opuścic ale to już zorganizowaną grupką najlepiej na mecz naszych Rodaków ;)

P : Patologia - tu też zarzuce swoje 5 groszy i wspomne wam o moich 2 wujkach ... jeden (moj chrzestny) jest Recydywą ... aktualnie siedzi teraz w areszcie w Goerlitz (Zgorzelec po stronie Niemieckiej) starczy wspomniec o jego przeszłości w ktorej to bawił się w chowanego na 'Nysie' i wyszlo na to , że w drodze do Szwecji zamkneli go i Deportowali wlasnie do Niemiec gdzie czeka na sprawe za wydarzenie z przed 4 lat :/
A o drugim powiem tyle że był UBekiem

O :Ojciec i Matka - Mama ma na imie Beata jest pielęgniarką na Dializie , a tata to Jacek , który jest mechanikiem na statku ... a dokładnie Chiefem Enginierem czyli drugi zaraz po Kapitanie ;)

s : Sny - Ostatnio bardzo często prześladują mnie conajmniej dziwne sny :/ przytocze wam tekst z mojego pamiętniczka ;)
"Kur*a!! , co drugi dzien ostatnio mam sny związane z "Wielką Falą"

Biegne sobie po drodze rowerowej do Podczela ... biegne , biegne , biegne .. Stop! , zatrzymuje sie bo slysze jakis dziwny szum . Odwracam się w lewo .... A tam jakies 500 metrow od brzegu Plynie Gigantyczna 40 Metrowa fala Tsunami ... Nie wiedzialem co robic wiec zacząłem uciekac odruchowo w prawo . Pełno krzaków , drzew , i Wszystkiego , gdzie nagle wypatrzyłem jakis domek , Ukryłem się w nim , zamknąłem od środka drzwi na wszystkie zamki ....
- Kilka godzin poźniej udało mi sie wydostac z tego jakże ciasnego pomieszczenia ... to co potem ujrzały moje oczęta przechodzi ludzkie pojęcie ... Był to sufit mojego pokoju ..."

natomiast ostatnio mialem taki inny nietypowy :
Oglądam sobie mecz Realu jakis tam , nie wiem nawet jaki (sami wiecie jak to jest w tym świecie snów) , no i ludzie zaczynają zwiewać z trybun jak to mialo miejsce 2 sezony temu w meczu z Sociedad chyba , kiedy to niby bombe podłożyli na Santiago Bernabeu ... i tak sobie oglądam aż wkoncu obraz się trzęsie ... widać wybuch , a po 2 sek. urywa się sygnał i TV zaczyna szumiec :/ Może się to wydawać absurdalne ale gdy się obudziłem naprawde dużo czasu spędziłem na przemyśleniach ....
Min. planuje dzienniczek snów założyc albo cos w tym stylu ...

W: Jak wiernośc "do FIFY" - zabrakło mi literki f wiec wciskam to tutaj . Jestem wierny fifie od 2001 części . Nie przeżuciłem sie na żadnego PESA czy isspro grywam w każdą część z seri EAsports ... a teraz nie moge sie doczekac 28 Wrzesnia kiedy to nadchodzi premiera Fify 08

To tyle co byłem w stanie napisać ...

Dziwnie sie teraz jakos czuje .

pzdr.

Wróć do „Gry Forumowe”