FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 22 wrz 2007, 12:31

Bask pisze:Ciekaw jestem czy to czasem nie jest znów złe przygotowanie do sezonu.
Dziwnym trafem reszta jest przygotowana odpowiednio. Ciekawe. Może dla Dinho trzeba zbudować oddzielny ośrodek treningowy i zatrudnić indywidualnych trenerów? :roll:
Bask pisze:Francuz na razie gra fatalnie i nie wiem czemu ma cały czas "dostawać" 90 minut od Ryjka.
Nie wiem dlaczego nie wiesz :lol: To bardzo proste i bardzo oczywiste. Potrzebujemy Henry'ego w dobrej formie (po to został sprowadzony, aby nas wzmocnić przecież) a żeby grał dobrze musi się zgrać z drużyną. Siedząc na ławce na pewno się nie zgra :]
Bask pisze:Choć Ryj "miękkie jajo" na to nie pozwoli i "gwiazdeczka" dalej będzie grać
A potem Bask 'tęga rozkmina' będzie mógł dalej pisać farmazony :lol:
Odnośnie Eidura to gdyby grał tak jak teraz gra Henry to zaraz mnóstwo osób niemiłosiernie by po nim jechało etc. Taka prawda.
Bask pisze:Valdes - Zambrotta, Milito, Marquez, Abidal - Yaya, Xavi, Deco - Messi, Henry, Dinho
Również tak obstawiam.
Bask pisze:P.S. Ciekawe czy znów wygwiżdżą Ronaldinho
Ja mam taką teorię, że redaktor, który wymyślał tamten tytuł oglądał mecz Barcelony, ale komentarz był z jakiegoś innego spotkania bo ja tam gwizdów za bardzo nie słyszałem, ale mniejsza o to.
vakabayashi pisze:chlopak za dużo imprezuje o czym pisze dziś prasa katalońska (i blogerzy Sport.es)staje sie powoli nowym Ronadlo lub Adriano w kwestii imprez i stosunku do treningów

przed meczem z Ossasuna sobie niezle poszalał po klubach...
Kto tak pisze? Obstawiam, że Sport oraz w oparciu o nich nasza cudowna GW :lol2:
Tobie jednak wierzę. Pewnie byłeś razem z nim w tych klubach więc wiesz wszystko.
Bask pisze:Party Ronnim
:won: :lol:

Wróć do „Hiszpania”