W tym Zambrotta " super najszybszy piłkarz swiata"Mentor pisze:Dziwnym trafem reszta jest przygotowana odpowiednio. Ciekawe.
Do sezonu 2006/2007 wszyscy byli przygotowani odpowiednio
Nie trzeba. Można go sprzedać po sezonie i można było w tym ostatnim okienku transferowym. Jak tak dalej będzie grać to wiele Blaugrana nie otrzyma ze sprzedaży Dinho.Mentor pisze:Może dla Dinho trzeba zbudować oddzielny ośrodek treningowy i zatrudnić indywidualnych trenerów? Rolling Eyes
60 czy 70 minut powinno mu starczyć. Eidur powinien dostawać w każdym meczu po 20 czy 30 minut zmieniając francuza Panie "tenka rozkmina (Mentor pisze:Nie wiem dlaczego nie wiesz Laughing To bardzo proste i bardzo oczywiste. Potrzebujemy Henry'ego w dobrej formie (po to został sprowadzony, aby nas wzmocnić przecież) a żeby grał dobrze musi się zgrać z drużyną. Siedząc na ławce na pewno się nie zgra
Tak jak z Eto'oMentor pisze:A potem Bask 'tęga rozkmina' będzie mógł dalej pisać farmazony Laughing
Hala 6 pucharuf

Ok może byłem czepialski, ale dobrze wiesz o co mi chodziłovakabayashi pisze:mega ,super,ekstra giga, cool ,wypaśny