FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Bask » 22 wrz 2007, 12:47

Mentor pisze:Dziwnym trafem reszta jest przygotowana odpowiednio. Ciekawe.
W tym Zambrotta " super najszybszy piłkarz swiata" :]
Do sezonu 2006/2007 wszyscy byli przygotowani odpowiednio :lol2:
Mentor pisze:Może dla Dinho trzeba zbudować oddzielny ośrodek treningowy i zatrudnić indywidualnych trenerów? Rolling Eyes
Nie trzeba. Można go sprzedać po sezonie i można było w tym ostatnim okienku transferowym. Jak tak dalej będzie grać to wiele Blaugrana nie otrzyma ze sprzedaży Dinho.

Mentor pisze:Nie wiem dlaczego nie wiesz Laughing To bardzo proste i bardzo oczywiste. Potrzebujemy Henry'ego w dobrej formie (po to został sprowadzony, aby nas wzmocnić przecież) a żeby grał dobrze musi się zgrać z drużyną. Siedząc na ławce na pewno się nie zgra
60 czy 70 minut powinno mu starczyć. Eidur powinien dostawać w każdym meczu po 20 czy 30 minut zmieniając francuza Panie "tenka rozkmina ( :lol: ) " Mentor. Tym bardziej jak będzie on grał tak jak dotychczas to nie ma potrzeby, żeby grał 90 minut w każdym meczu.

Mentor pisze:A potem Bask 'tęga rozkmina' będzie mógł dalej pisać farmazony Laughing
Tak jak z Eto'o :?: Ryj boi się niemiłosiernie zmienić go w trakcie każdego meczu. Ciekawe jak Ryj "miękkie jajo" poradzi sobie z fantastyczną czwórką :lol2:

Hala 6 pucharuf Obrazek
vakabayashi pisze:mega ,super,ekstra giga, cool ,wypaśny
Ok może byłem czepialski, ale dobrze wiesz o co mi chodziło :]

Wróć do „Hiszpania”