Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Adas07 » 22 wrz 2007, 19:20

Cris7 pisze:O formie Ronaldo za szybko bym nie wyrokował. Zagrał dobry mecz ze Sportingiem, ale trudno tak naprawdę orzec, czy jest forma.

Juz w meczu z Polska zagral naprawde dobrze. Co prawda ze Sportingiem pokazal sie w drugiej polowie bo w pierwszej tracil czesto pilki a w drugiej juz ciagnal gre United no i ten szczupak :) Obecnie z pilkarzy ManU ma najwyzsza forme chociaz stac go na duzo wiecej...
Cris7 pisze:Jakoś już mnie to tak bardzo nie martwi. Owszem fajnie by było jakby w końcu wrócił Gary, ale Brown naprawdę mi imponuje na nienominalnej dla siebie pozycji.
Ja licze na Owena wiec mam nadzieje ze szybko wroci.Szczegolnie sie przyda na Lige Mistrzow ale na Rome powinien byc juz w 100% gotowy.Co do Garego to duza strata mial juz wrocic na spotkanie z Chelsea no ale jak wiemy go nie bedzie.Brown mnie nie przekonuje za bardzo czesto fauluje blisko pola karnego a i jego akcje ofensywne nie robia na mnie wrazenia.Moze i ostatnio ladnie dosrodkowal ale uwazam ze Gary sie bardziej przyda.
Powoli wracaja wszyscy kontuzjowani co napawa optymizmem jeszcze tylko niech nowi sie zgraja z reszta a pilkarze tacy jak Giggs czy Scholes wroca do formy z zeszlego sezonu i bedzie bardzo dobrze.... :)

Wróć do „Anglia”