Cris7 pisze:O formie Ronaldo za szybko bym nie wyrokował. Zagrał dobry mecz ze Sportingiem, ale trudno tak naprawdę orzec, czy jest forma.
Juz w meczu z Polska zagral naprawde dobrze. Co prawda ze Sportingiem pokazal sie w drugiej polowie bo w pierwszej tracil czesto pilki a w drugiej juz ciagnal gre United no i ten szczupak
Ja licze na Owena wiec mam nadzieje ze szybko wroci.Szczegolnie sie przyda na Lige Mistrzow ale na Rome powinien byc juz w 100% gotowy.Co do Garego to duza strata mial juz wrocic na spotkanie z Chelsea no ale jak wiemy go nie bedzie.Brown mnie nie przekonuje za bardzo czesto fauluje blisko pola karnego a i jego akcje ofensywne nie robia na mnie wrazenia.Moze i ostatnio ladnie dosrodkowal ale uwazam ze Gary sie bardziej przyda.Cris7 pisze:Jakoś już mnie to tak bardzo nie martwi. Owszem fajnie by było jakby w końcu wrócił Gary, ale Brown naprawdę mi imponuje na nienominalnej dla siebie pozycji.
Powoli wracaja wszyscy kontuzjowani co napawa optymizmem jeszcze tylko niech nowi sie zgraja z reszta a pilkarze tacy jak Giggs czy Scholes wroca do formy z zeszlego sezonu i bedzie bardzo dobrze....