Chlopaczek pisze:Nie wydaje mi sie takze zeby w Polsce wsadzali za posiadanie skreta
Zle ci sie wydaje " znane są przykłady zatrzymań i skazań osób posiadających 0,018 grama marihuany", a co do samej trawy to czywiscie w tej kwestii sie z toba zgadzam, ze powinna byc całkowicie legalna zarówno hodowla jak i sprzedaży, uzywanie, import itd.
Chlopaczek pisze:http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... 0483458.64 4&ticaid=1482b
Sam Bóg mu odpisał czyli jednak istnieje
Nie powinno być ani totalitaryzmów, dyktatur ani morderów ale byli, sa i beda taka juz ludzka natura jednak na prawde bardzo zdecydowana większość tych bydlaków pochodzi z nurtu myslenia lewicowego, tego nie znmienisz nawet jesli bedziesz najlepszym obronąc lewicy. A te proporcje 17 i 13 do 5 i 4 są bardzo nie zgodne z prawda historyczna i chyba sam o tym wiesz.Chlopaczek pisze:Skoro dochodzimy do licytowania sie na ilosc i jakos dyktatorow to chyba cos jest nie tak nie sadzisz?
Zgadzam sie prawie ze wszystkim dość podobne opinie(może mniej obrazowe) do tej wygłaszałem w poprzednuch postach. Zgadzam sie prawie ze wszystkim tylko z tą eutanazją nie był bym taki pewien, ale to juz inna kwestia.bellus pisze:Partie polityczne należy oceniać (umiejscawiać) na scenie poltycznej w czymś na kształt diagramu. W kartezjański układ współrzędnych "wkładać". Oś x to jest światopogląd (po lewej stronie zwolennik aborcji, eutanazji, przeciw karze śmierci, a po prawej stronie zdecydowany sprzeciw) oś y to natomiast wizja gospodarki (przy minus nieskończoności wysokie podatki, państwo opiekuńcze, a przy plus nieskończoności niskie podatki / ich brak). Mam nadzieję, że nie powtarzam czegoś co, któryś z was już napisał - przyznaje szczerze, że nie czytałem wszystkich waszych przemyśleń.