Chcialbym zobaczyc sobie powtorke pierwszej bramki, bo nie jestem pewny czy nie bylo spalonego, no ale musialbym zobaczyc powtorke zeby miec pewnosc.
Henry mnie rozwala. W tej sytuacji ( chyba kazdy kto ogladal wie juz o co chodzi ) ta pilka toczyla sie do bramki wieki i bylem pewny ze wpadnie, a tu slupek
Co do karnego to nie ma zadnych watpliwosci ze slusznie podyktowany, dziwilem sie ze nie strzelal Henry
Sedziowal ten mecz Undino Mallenco ( czy jak mu tam ) ktorego uwazam za fatalnego sedziego po spotkaniu Atletico - Real w tamtym sezonie. W 15 minucie kiedy bylo 1-0, nie uznal prawidlowej bramki Pereii ( dodatkowo nie wyrzucil dwoch pilkarzy Realu, choc Cannavaro tak ale nalezalo sie 40 minut wczesniej. PO meczu przepraszal kibicow Atletico ze wypaczyl wynik ). Pisze o tym dlatego ze w tej samej akcji rowniez mogl podyktowac karnego, bo w identyczny sposob co G.Santos, faulowany byl Aguero, lecz wtedy nie chcial widziec tej bramki, choc istnieje mozliwosc ze sie poprawil jako sedzia
Pozdrawiam
P.S
Czytaj uwaznie panie SpY.SpY pisze:Chyba nie. Z tego co mi wiadomo Real ma 9 punktow a Barca 8.kaczy pisze: .. przynajmniej jestesmy pierwsi w tabeli;D