Jestem zadowolony. Uważam, że zagraliśmy dobry i oczywiście wygraliśmy w pełni zasłużenie. Szkoda, że pod koniec straciliśmy jakiegoś dziwnego gola (wszyscy tam się zatrzymali jakby gwizdek usłyszeli, ale mniejsza o to) bo lepiej by wyglądało kolejne 0 z tyłu, ale to nic. Ta bramka absolutnie nie wpływa na ogólny obraz gry defensywnej naszego zespołu a obraz ten prezentuje się świetnie
Sędzia mnie momentami irytował bo albo sędziował zbyt aptekarsko albo fauli nie gwizdał. Nie mam na myśli tutaj żadnej stronniczości tylko ogólne sędziowanie. Karny oczywiście absolutnie prawidłowy. Obrońca przegiął
Generalnie zwycięstwo cieszy. Styl gry również niezły zważywszy na to, że gramy bez środkowego napastnika (Eto'o wróć!). W środę Saragossa, która wydaje się być łatwiejszym rywalem więc liczę na 3 punkty podobnie jak w sobotę (?) z Levante. Te kilka zwycięstw powinno nieco podbudować morale w drużynie.
Po dotychczasowych meczach można powiedzieć, że obrona świetnie, pomoc bardzo dobrze i tylko atak do poprawienia. Jak poprawimy atak to może być naprawdę bardzo dobrze