Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Valencianista » 23 wrz 2007, 12:08

lisek_chz pisze:Ja zresztą też jestem za zwolnieniem Floresa, który za długo pisatuje fotel trenera Ches.

To Twój argument za zwolnieniem czy podsumowanie ?
Zaczęliśmy sezon słabo,to nie ulega wątpliwości.Ale kiedy patrzyłem na kalendarz rozgrywek La Liga (a dokładniej pierwsze kilka serii spotkań) to trudno było mi sobie wyobrazić,że od pierwszej kolejki będziemy w wysokiej dyspozycji.Mając za rywali Almerię,Valladolid,Betis,Recre trudno oczekiwać wysokiej formy.Takich rywali musimy ogrywać nawet grając słabo.I póki co drużyna wywiązuje się z tego.Nasze przygotowanie do sezonu zweryfikują mecze,które zagramy w drugiej części rundy jesiennej.Wówczas spotkamy się z Sevillą,Realem,Barcą czy Atletico.Póki co trzeba być cierpliwym i dopisywać 3 pkt nawet pomimo słabej gry.

Mecz z Betisem jest szczególny z dwóch powodów:Cuper i Joaquin.Nasz były szkoleniowiec zagra po raz kolejny przeciwko nam z ławki trenerskiej.Czeka nas trudny mecz ale mamy chyba więcej argumentów sportowych by myśleć o 3 oczkach.Niemal na 100% od pierwszej minuty zobaczymy Joaquina.Wychowanek Verdiblancos w ostatnim spotkaniu CL przeciwko S04 rozpoczął na ławce rezerwowych.Cieszy przełamanie Villi i nieco lepiej wyglądająca gra (w stosunku do ostatnich dwóch spotkań ligowych).

Wróć do „Hiszpania”