Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 23 wrz 2007, 17:22

Jestem cholernie happy z wyniku :] Z gry w II połowie już może troche mniej, bo Roma kontrolowała sytuacje (może poza końcówką) i nie wygrała na własne życzenie. Chcieli się bawić, no to się pobawili :P Tylko Perrotta wie, dlaczego nie strzelił w tym meczu bramki. Nie taka Roma straszna, jak ją malują ;) Juventusowi zabrakło dziś Alexa Del Piero... najbardziej żal karnego. Pierwszy gol po jego akcji, ale powinien był wykorzystać przynajmniej jedną ze swoich sytuacji. W takim meczu po prostu trzeba wykorzystywać to co się ma. Nie wiem co się dzieje z Alexam. Presja?? zmęczenia?? Może powinien z jeden mecz przesiedzieć na ławce, dla odzyskania wieżoci :think: Najlepszy gracz- bezapelacyjnie Iaqiunta. Ukoronował swój występ bramką i musze powiedzieć, że ogólnie zaskoczył mnie bardzo pozytywnie w tym sezonie. Niby drewno i takie tam ale zdążył już uciszyć krytyków (w tym mnie :oops: ). Roma mogła spokojnie wygrac ten mecz ale zachowywali się czasem jak na sparingu, no i zemściło się. Niepokoi kontuzja Andrade :( chyba od razu go zabrali do szpitala :> nie najlepiej się II połowa zaczęła, ale dobrze sie skończyła. Inter traci punkty, Milan traci punkty... szkoda, że nie wygraliśmy ale 2-2 przed meczem brałbym w ciemno i bardzo się ciesze z wyniku. Beniaminek pokazał pazurki :] no i 100. gol Davida :brawo:

aii jak zajebiście :D

Wróć do „Włochy”