Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 23 wrz 2007, 22:47

:arrow: Mancini jeszcze się musi dłuugo uczyć aby za nurkowanie dostawać notę: 10 :lol: Choć takiego zachowania nie pochwalam to jednak jego trochę rozumiem bo było to jakoś po bramce dla Juve i w Amantino wstąpiła szybka chęć odrobienia strat. Ale sędzia wypatrzył nurkowanie, dał żółtko więc nie ma sprawy :wink:

:arrow: :rotfl4: Też w ogóle nie brałem pod uwagę spalonego przy pierwszej bramce :lol: Ale faulu wg mnie nie było - Criscito przytrzymywał rękę Tottiego która to ręka przytrzymywała koszulkę obrońcy :glass:

:arrow: :zgon: Nie wiem na co czekał Cicinho, chyba na Nedveda aby wbiegł między niego a De Rossiego :roll: No i wbiegł a później ewidentny faul Cicinho który chyba właśnie wtedy chciał wybić gałę :evil:

:arrow: Też nie powiedziałbym że był faul Doniego na Iaquintcie. Co prawda Włoch powąchał zadek Doniego ale faulu nie było bo piłka była nasza :P

:arrow: :mać: Akcja roku a sędzia powinien pracować w aptece :evil: Ile było sytuacji w których piłkarz lekko spóźnia się z wybiciem a nie ma to konsekwencji. No i przez taki błąd nie wygraliśmy meczu :heft: A wystarczyło piłkę zagrać do bramkarza lub na pałę jak najdalej od bramki :suicide:

Wróć do „Włochy”