Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 24 wrz 2007, 0:47

To masz złe info. Fabregas w prawie każdym meczu asystuje, bądź strzela bramkę. Ostatnio dla odmiany robi jedno i drugie. Na chwilę obecną ma 7 goli i 6 asyst [Premiership i LM]. Powiedz, który piłkarz może się teraz tym pochwalić? Na dodatek jest pomocnikiem...
Czytasz moje posty? przeciez pisze ze gra KAPITALNIE! no ludzie świeci....
Ale uznawaznie go za najlepszego grajak na swiecie, to dla mnie zbyt duzo.
Nie to jest najlepsze. Najlepsze jest to, że my mamy jeszcze zaległy mecz. Jak go wygramy, to oddalimy się na 5 punktów. A to przecież dopiero początek rozgrywek. Łypiący I jak wy byliście na gazie, to w ubiegłym sezonie dostaliście dwa razy po tyłku od nas. To też jest fajne. Surprised
No własnie...jeśli :wink: po drugie jak my byliśmy w gazie to zdobyliśmy Mistrza :)
A czy ktoś się napina? Czy nie można być zadowolonym ze świetnego startu swojej drużyny? Rolling Eyes
a nie, wyraziełm swoje zdanie o Cescu...a tu jeden z drugim sie odrazu na mnie rzuca, ze cos mnie niby boli czy cos :shock: nic mnie ludzie Świeci nie boli...boleć to mnie zaboli jak wygracie z nami na OT, teraz wszystko gra jak już pisałem, mielismy fatalny start, najgorszy od kilkunastu lat...a jestesmy na 2 miejscu w tabeli :D wiec co mnie ma boleć? patrze spokojnie z optymizmem w przyszłosc, bo zawodnicy United wracaja do formy, wiec moze byc tylko lepiej... :) a juz jest dobrze:]

Wróć do „Anglia”